lv
yliioPX577hy67ZdA2KTiSzZntA6rQNM5gXH6l3S
701353

Natālija atstāja dēlu, lai aizstāvētu Ukrainu: Dzirdot, kā krievi runā ar māti, viss top skaidrs

Natālija atstāja dēlu, lai aizstāvētu Ukrainu: Dzirdot, kā krievi runā ar māti, viss top skaidrs
Interesanta sakritība: interviju ar Natāliju sāku uzreiz pēc sarunas ar amerikāņu karavīru, instruktori-brīvprātīgo Ukrainā. Pirms tam mēs ar viņu runājām par sievietēm viņas bataljonā, par to, vai karā ir atšķirība starp sievietēm un vīriešiem, kādas ir atšķirības starp sievietēm Eiropā un Amerikā, galu galā arī par to, kādu sievieti meklē mūsdienu vīrietis. Runājām arī par to, vai vīrietis grib sievieti kareivi mājās vai varbūt tomēr meklē "ērtu", "jauku" sievieti, kas būtu mājas "saimniece", neskatoties uz to, ka aiz loga ir 21. gadsimts.
Valsts rietumos un centrālajā daļā apledojuma dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi
Otrdienas rītā, vietām līstot lietum, valsts rietumos un centrālajā daļā apledojuma dēļ ir apgrūtināta braukšana, informēja VSIA “Latvijas valsts ceļi”.
"Altum": Energoefektivitātes programmā rezultātiem vajadzētu būt labiem
Rīga, 20.dec., LETA. Valsts atbalsta programmā energoefektivitātei, atjaunojamo energoresursu tehnoloģiju ieviešanai un elektroauto iegādei rezultātiem vajadzētu būt labiem, intervijā aģentūrai LETA prognozēja "Altum" valdes priekšsēdētājs Reinis Bērzi...
Eiroparlaments uzaicina Masku liecināt
Eiropas Parlamenta prezidente Roberta Metsola ir uzaicinājusi uzņēmēju Īlonu Masku sniegt liecības, pirmdien paziņoja viņas preses sekretārs.


Komentāri