lv
62gB23Wlycwqqn6ePibx3lDU0hqN8EQRh63kMYxL
696267

Lielā iespēja? Latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs izsaukts uz NHL vienību Canucks

Lielā iespēja? Latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs izsaukts uz NHL vienību Canucks

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs saņēmis izsaukumu uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Vankūveras "Canucks", pirmdien pavēstīja komanda.

Šilovu, kurš NHL vēl nav debitējis, izsaukt likuši ārkārtas apstākļi.

Latvijas vārtsargs šosezon Amerikas hokeja līgas (AHL) vienībā Ebotsfordas "Canucks" 17 spēlēs vidēji ielaidis 2,92 ripas, atvairot 88,7% metienu.

Līdz ar Šilova izsaukumu uz NHL uz AHL komandu tika nosūtīts cits vārtsargs Kolins Delija, kurš šosezon Vankūveras komandas rindās NHL aizvadīja vienu maču. Viņa ģimenē nupat bija pieaugums, kas arī kalpo par iemeslu "Canucks" vārtsargu līnijas izmaiņām.

"Canucks" ar izcīnītiem 29 punktiem 30 spēlēs Rietumu konferencē atrodas 11.vietā un nākamo maču aizvadīs pirmdien (naktī uz otrdienu plkst.5.30 pēc Latvijas laika), savā laukumā uzņemot Sentluisas "Blues".

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ "Cata" otrdien atcēlusi vairākus reisus

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ pasažieru pārvadātājs AS "Cata" otrdien, 20.decembrī, maršrutā Rīga-Vangaži un Rīga-Sigulda atcēlis kopumā astoņus reisus, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.

Tostarp kompānija atcēlusi reisu Vangaži-G...

Zemans kā savu pēcteci vēlētos redzēt korupcijā un krāpšanā apsūdzēto Babišu

Čehijas prezidents Milošs Zemans paziņojis, ka viņš kā savu pēcteci labprāt redzētu korupcijā un krāpšanā apsūdzēto bijušo premjerministru Andreju Babišu.

Pirmdien laikrakstā "Pravo" publicētajā intervijā Zemans izteicies, ka janvārī gaidāmajās vēlēšanā...

Gadu mijā salūti Zemgales pilsētās nav plānoti

Jelgavā gadu mijā pašvaldība salūtu neorganizēs, bet pēc divu gadu pārtraukuma jelgavniekiem atkal būs iespēja maģisko gadumijas mirkli sagaidīt kopā, infomēja Jelgavas pilsētas pašvaldībā. Sestdien, 31.decembrī, no plkst.23 brīvdabas koncertzālē "Mīta...



Komentāri