lv
jHV1z2fEny9xFCgURFEgDwb4PmZiPvGlrndA10F7
695622

Žagars ar 31 punktu kaldina Nevežis panākumu Lietuvas līgas spēlē (+VIDEO)

Žagars ar 31 punktu kaldina Nevežis panākumu Lietuvas līgas spēlē (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars pirmdien, gūstot 31 punktu un sakrājot efektivitātes koeficientu 43, palīdzējā Ķēdaiņu "Nevežis" tikt pie uzvaras Lietuvas Basketbola līgas (LKL) spēlē.

"Nevežis" savā laukumā ar rezultātu 99:92 (21:25, 35:24, 18:26, 25:17) pārspēja "Gargždai" komandu.

Žagars laukumā bija 28 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā grozā meta deviņus divu punktu metienus, divus no trijiem tālmetieniem un septiņus no deviņiem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, sakrāja trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra četras piespēles, tika pie četrām piezīmēm, izprovocēja deviņus pretinieku sodus, tika pie +/- rādītāja +13 un efektivitātes koeficienta 43.

Latvijas basketbolists bija rezultatīvākais un produktīvākais uzvarētāju rindās, bet vēl 26 punktus pievienoja Tims Labrehts.

Viesu komandā 22 un 20 punktus guva attiecīgi Aizaija Osborns un Ģiedrs Stanulis.

"Nevežis" ar izcīnītiem sešiem panākumiem un septiņām neveiksmēm turnīra tabulā ieņem astoto vietu, kamēr līdervienība ar 12 uzvarām 13 spēlēs ir Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas "Žalgiris".

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ 'Cata' otrdien atcēlusi vairākus reisus
Autobusu vadītāju trūkuma dēļ pasažieru pārvadātājs AS "Cata" otrdien, 20. decembrī, maršrutā Rīga-Vangaži un Rīga-Sigulda atcēlis kopumā astoņus reisus, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.
Mediķu atalgojuma celšanai valsts budžetā nepieciešami 55 miljoni eiro

Mediķu atalgojuma celšanai nākamā gada budžetā būs nepieciešami 55 miljoni eiro, pirmdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" pauda veselības ministre Līga Meņģelsone.

Politiķe pauda, ka mediķu atalgojuma paaugstināšana ir galvenā veselības nozares p...

Elektroenerģijas vidējā cena pagājušajā nedēļā Baltijā palielinājās

Elektroenerģijas vidējā cena pagājušajā nedēļā Baltijā nedaudz palielinājās, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

Augstākā elektroenerģijas cena bija Lietuvā - vidēji 366,39 eiro par megavatstundu (MWh), tai pieaugot par 1%, salīdzinot ar ...



Komentāri