lv
UCQmotsNCVn3ArEjiMbn04gyIvDUxKrOLS8MM9tA
691757

Eglīti pēc svētkiem neizmet atkritumos! Kā no kociņa atbrīvoties videi draudzīgā veidā

Eglīti pēc svētkiem neizmet atkritumos! Kā no kociņa atbrīvoties videi draudzīgā veidā
Strauji tuvojas Ziemassvētki, kad tradicionāli svētku noskaņas radīšanai mājvietās, birojos un citviet tiek sagādāta un rotāta eglīte. Lai novērstu pēc svētkiem eglīšu nonākšanu pilsētvidē vai atkritumu poligonos, "Eco Baltia" vides apsaimniekošanas uzņēmumi – SIA "Eco Baltia vide" un Siguldas pilsētas SIA "Jumis" aicina jau savlaicīgi apsvērt iespējas no šī svētku dekora atbrīvoties videi draudzīgā veidā.
Austrijā par spiegošanu Krievijas labā apsūdzēts Grieķijas pilsonis
Austrijā izmeklētāji tur aizdomās 39 gadus vecu Grieķijas pilsoni par spiegošanu Krievijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (GRU) labā.
'Labo ziņu inkubators': Kremlis aktīvi meklē pozitīvus jaunumus par Putinu
Krievijas Prezidenta administrācija devusi rīkojumu valsts kompānijām radīt pozitīvus jaunumus un rīkot pasākumus, kuros varētu piedalīties Kremļa saimnieks Vladimirs Putins, atsaucoties uz avotiem Kremlī un valsts korporācijās, raksta portāls "Th...
ANO samitā panākta vienošanās par bioloģiskās daudzveidības saglabāšanu
Apvienoto Nāciju Organizācijas pasaules bioloģiskās daudzveidības samitā panākta vēsturiska vienošanās, kuras mērķis ir apturēt gadu desmitiem ilgušo vides iznīcināšanu, kas apdraud dzīvnieku sugu un ekosistēmu pastāvēšanu.


Komentāri