lv
K3TvynlE7To60qOk4pElWZydZiicsoV2ONTzLA3I
675242

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz svētdienas rītam sasnieguši 98 280 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 590 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2987 tankus, 5963 bruņutransportierus, 1948 lielgabalus, 410 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 211 zenītartilērijas iekārtas, 281 lidmašīnu, 264 helikopterus, 1649 bezpilota lidaparātus, 653 spārnotās raķetes, 4579 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 174 specializētās tehnikas vienības.

Vislielākie zaudējumi ienaidniekam bijuši Limanas un Bahmutas virzienos.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Vai aizliegta vienošanās? Nav veikti grozījumi par kompensējamo zāļu cenām

Latvijā nav veikti normatīvo aktu grozījumi attiecībā uz kompensējamo zāļu cenām, kas varētu liecināt par aizliegtu vienošanos, reaģējot uz Lietuvas Konkurences padomes konstatētajiem pārkāpumiem valsts kompensējamo medikamentu lietā, sacīja Konkurence...

Pauls Timrots: Nevis tiesības par 30 km/h pārkāpumu jāatņem, bet ceļu policija jāsakārto
Autovadītāja tiesības nost visiem, kuri pieķerti braucam par 30 km/h ātrāk nekā atļauts – daži par šo iekšlietu ministra Kristapa Eklona (AP) priekšlikumu ir sajūsmā, bet lielākā daļa nesaprot, no kurienes tāds vispār radies.
Kas strādā un kas nestrādā, piedzenot parādus? Skaidro sociālantropologs Andris Saulītis
Atgādināt par parādu līdz apnikumam, sūtīt ziņas sarkanā aploksnē vai labāk censties nenokaitināt parādnieku? Kas strādā un kas nestrādā parādu piedziņā Latvijā? To eksperimentā ar vairākiem desmitiem tūkstošiem Latvijas parādnieku skaidroja sociālantr...


Komentāri