lv
vkFrC9UYnIeQuEghpqQbsfqvaw1LDqFfNfFGgcy0
675163

Kas strādā un kas nestrādā, piedzenot parādus? Skaidro sociālantropologs Andris Saulītis

Kas strādā un kas nestrādā, piedzenot parādus? Skaidro sociālantropologs Andris Saulītis
Atgādināt par parādu līdz apnikumam, sūtīt ziņas sarkanā aploksnē vai labāk censties nenokaitināt parādnieku? Kas strādā un kas nestrādā parādu piedziņā Latvijā? To eksperimentā ar vairākiem desmitiem tūkstošiem Latvijas parādnieku skaidroja sociālantropologs Andris Saulītis. Daļa izpētītā kļuvusi par publikāciju "Uzvedības un eksperimentālo finanšu žurnālā". Bet kādi tad ir galvenie secinājumi?
Nākamgad Ferrari šoferi Slobinu sāks tiesāt par kukuļa došanu ceļu policistam

Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā 2023.gada 2.februārī plkst.10 plāno sākt izskatīt krimināllietu, kurā par kukuļa došanu ceļu policistam apsūdzēts kāds automašīnas "Ferrari" šoferis, noskaidroja tiesā.

Publiski pieejamā informācija liecina, k...

Plāno veikt valsts valodas politikas un pārvaldes sistēmas iekšējo auditu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno veikt valsts valodas politikas un pārvaldes sistēmas iekšējo auditu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Atklātā konkursā par audita veikšanu uzvarējusi SIA "PricewaterhouseCoopers", kas ...

Pauls Timrots: Tiesību atņemšana par 30 km/h pārkāpumu situāciju uz ceļa neuzlabos
Autovadītāja tiesības nost visiem, kuri pieķerti braucam par 30 km/h ātrāk nekā atļauts – daži par šo iekšlietu ministra Kristapa Eklona (AP) priekšlikumu ir sajūsmā, bet lielākā daļa nesaprot, no kurienes tāds vispār radies.


Komentāri