lv
kyP4pxRda98dy52lJxWRvb28nqgsbhNtrC4vi8m4
674601

Plāno veikt valsts valodas politikas un pārvaldes sistēmas iekšējo auditu

Plāno veikt valsts valodas politikas un pārvaldes sistēmas iekšējo auditu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno veikt valsts valodas politikas un pārvaldes sistēmas iekšējo auditu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Atklātā konkursā par audita veikšanu uzvarējusi SIA "PricewaterhouseCoopers", kas gan bija vienīgā pretendente. Kopējā paredzamā līgumcena ir 18 000 eiro.

Starptautiskās auditorkompānijas "PricewaterhouseCoopers" ("PwC") uzņēmumu tīklā 156 valstīs strādā vairāk nekā 295 000 speciālistu, kuru uzdevums ir sniegt revīzijas, nodokļu, juridiskos un biznesa konsultāciju pakalpojumus.

Latvijā SIA "PricewaterhouseCoopers" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 943 382 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2021.gada 1.jūlija līdz 2022.gada 30.jūnijam, kompānija strādāja ar 10,57 miljonu eiro apgrozījumu, bet tās peļņa bija 139 906 eiro.

Pauls Timrots: Tiesību atņemšana par 30 km/h pārkāpumu situāciju uz ceļa neuzlabos
Autovadītāja tiesības nost visiem, kuri pieķerti braucam par 30 km/h ātrāk nekā atļauts – daži par šo iekšlietu ministra Kristapa Eklona (AP) priekšlikumu ir sajūsmā, bet lielākā daļa nesaprot, no kurienes tāds vispār radies.
Režisors Rešetins rosina svētkos atteikties no uguņošanas ukraiņu bēgļu dēļ
Daudziem Latvijā esošajiem bēgļiem Ukrainā piedzīvotais ir atstājis spēcīgas psihiskas traumas, tādēļ režisors Intars Rešetins aicina Latvijas varasiestādes šogad svētkos attiekties no uguņošanas. Viņš uzskata, ka salūta radītais troksnis var radīt nev...
Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi un cietušas piecas personas, informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Viens no satiksmes negadījumos cietušajiem bija gājējs.

Rīgā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadīju...



Komentāri