lv
0j6BXZKSwBXLUU01M3F6T8D0vmEHHIyc9jEDiffq
673321

Ukraina Eirovīzijas nacionālās atlases finālu sarīko Kijivas metro

Ukraina Eirovīzijas nacionālās atlases finālu sarīko Kijivas metro

Eirovīzijas dziesmu konkursa Ukrainas nacionālās atlases fināls sestdien notika Kijivas metro stacijā, pasākuma organizētājiem šādi rūpējoties par dalībnieku drošību gadījumā, ja tiktu izsludināta gaisa trauksme.

Šī metro stacija tikusi izmantota kā bumbu patvertne, bet sestdien tur bija ierīkota televīzijas studija.

Nacionālās atlases finālā uzvarējis duets "Tvorchi", kas Ukrainu nākamgad pārstāvēs Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā.

Translācijas gaitā skatītāji ik pa laikam dzirdēja, kā stacijā pienāk metro vilcieni, bet savādāk notikušais ne ar ko neatšķīrās no koncerta parastā televīzijas studijā.

"Mēs izdarījām visu iespējamo, lai sarīkotu atlasi kā nākas un apvienotu ukraiņus ap to [mākslinieku] izvēli, kas izies uz Eiropas vislielākās skatuves," britu raidsabiedrībai BBC sacīja Ukrainas Eirovīzijas delegācijas vadītāja Oksana Skibinska.

"Mūsu pirmais lēmums bija doties uz metro. Tā mēs varējām būt pārliecināti, ka šovs notiks bez pārtraukuma. Neatkarīgi no tā, vai mums būs gaisa trauksme, mēs varēsim strādāt," skaidroja Skibinska.

Šoigu Ukrainā apmeklējis Krievijas karaspēka dislokācijas vietas

Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu Ukrainā apmeklējis Krievijas karaspēka dislokācijas vietas, svētdien pavēstīja Krievijas Aizsardzības ministrija.

Helikopters ar Šoigu aplidojis priekšējās pozīcijas, un ministrs uzklausījis komandieru atska...

Futbola izlases bijušais kapteinis Gorkšs: Katara izvēlējusies sportu kā maigās varas instrumentu
Futbols pēdējo 20 gadu laikā ir audzis no strādnieku šķiras sporta, kur kaimiņu komandas izgāja laukumā, lai sacenstos viena pret otru, līdz globālai industrijai, kur apgrozās milzīgi naudas līdzekļi, Latvijas Televīzijas raidījumā "1:1" atzina bijušai...
Valmieras kultūras centrā skanēs koncertprogramma Kas ir šis bērns?

Šodien plkst.16 Valmieras Kultūras centrā skanēs koncertprogramma "Kas ir šis bērns?", kurā apvienojušies trīs latviešu mūziķi - flautiste Dita Krenberga, ģitārists Kaspars Zemītis un ērģelniece, pianiste Liene Andreta Kalnciema, informēja centra proje...



Komentāri