lv
ak4WJ8g8XLL2TySkNB8WXq9WG8twPw1fiEgFAasE
673316

Šoigu Ukrainā apmeklējis Krievijas karaspēka dislokācijas vietas

Šoigu Ukrainā apmeklējis Krievijas karaspēka dislokācijas vietas

Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu Ukrainā apmeklējis Krievijas karaspēka dislokācijas vietas, svētdien pavēstīja Krievijas Aizsardzības ministrija.

Helikopters ar Šoigu aplidojis priekšējās pozīcijas, un ministrs uzklausījis komandieru atskaites.

Tieši kur ministrs viesojies, ministrija neprecizē.

Šoigu vērsis "īpašu uzmanību uz karaspēka vispārējā nodrošinājuma organizāciju, personālsastāva izvietojuma apstākļiem lauka apstākļos, kā arī uz medicīnas un aizmugures vienību darbu", teikts ministrijas paziņojumā.

Iepriekš tika ziņots, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins sestdien apmeklējis kaujās Ukrainā iesaistīto karaspēka vienību apvienoto štābu, kā arī sarīkojis tikšanos ar komandieriem.

Kā skaidro ASV Kara studiju institūts (ISW), Kremlis tādā veidā cenšas parādīt Putinu kā kompetentu kara laika līderi, īpaši uz kritikas fona, kas Putina veikumam kara vadībā izskanējusi no kara atbalstītāju puses.

Kremlim ir svarīgi attēlot Aizsardzības ministriju kā vienotu un efektīvu organizāciju, kā arī uzlabot tās tēlu, lai radītu atsvaru Čečenijas līdera Ramzana Kadirova un algotņu formējuma "Vagner" vadītāja Jevgēņija Prigožina un viņu vadīto struktūru ietekmei, norāda domnīcas analītiķi.

Krievijas pilna mēroga iebrukums Ukrainā turpinās teju desmit mēnešus.

Futbola izlases bijušais kapteinis Gorkšs: Katara izvēlējusies sportu kā maigās varas instrumentu
Futbols pēdējo 20 gadu laikā ir audzis no strādnieku šķiras sporta, kur kaimiņu komandas izgāja laukumā, lai sacenstos viena pret otru, līdz globālai industrijai, kur apgrozās milzīgi naudas līdzekļi, Latvijas Televīzijas raidījumā "1:1" atzina bijušai...
Valmieras kultūras centrā skanēs koncertprogramma Kas ir šis bērns?

Šodien plkst.16 Valmieras Kultūras centrā skanēs koncertprogramma "Kas ir šis bērns?", kurā apvienojušies trīs latviešu mūziķi - flautiste Dita Krenberga, ģitārists Kaspars Zemītis un ērģelniece, pianiste Liene Andreta Kalnciema, informēja centra proje...

Torņakalna baznīcas apkārtnē atklās izveidoto Ziemassvētku dārzu 12 svētās naktis

Torņakalna baznīcas apkārtnē svētdien tiks atklāts Ziemassvētku dārzs "12 svētās naktis", informēja baznīca.

Baznīcas teritorija izgaismota ar simtiem lampiņu, un tajā izveidoti vides un instalāciju objekti, kā arī egļu parks.

Torņkalna baznīcā šonedēļ ...



Komentāri