lv
Y4jro68y1lCerifBU9KfMoOxyfWLy7urC1a99GKq
672653

Maciņam draudzīgas apēdamās dāvanas: 28 idejas, ko pagatavot pašam

Maciņam draudzīgas apēdamās dāvanas: 28 idejas, ko pagatavot pašam
Pat ja brīžiem šķiet, ka iekšējais Grinčs aug augumā un šogad Ziemassvētkos negribas neko, ir vērts to sapurināt, atmaigt un ļauties dāvināšanas priekiem. Protams, vienmēr dāvanas var nopirkt jau gatavas, bet paša rūpētai būs pavisam cita vērtība – jo īpaši, ja tā pagatavota mājas virtuves siltumā. Un, lūdzu, iztiksim bez piparkūkām, neesi tas ciemiņš! Pašgatavotām dāvanām turklāt nav jābūt sarežģītām, ar neskaitāmām sastāvdaļām un dārgiem produktiem – vienkāršus kārumus var pasniegt neaizmirstami, piedomājot pie glīta noformējuma.
Kur meklēt eglīti? 40 kilometrus ap Rīgu egles cirst nedrīkst
Daudzi savās mājās eglīti jau ir izpušķojuši, bet liela daļa to noteikti vēl tikai plāno darīt. Taču nemaz tā nedrīkst iet mežā un cirst eglīti, kur pagadās. Lai svētku sagaidīšana būtu patīkama un droša, Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija" iet...
Velomaratonists Sprude «Dod pieci!» ietvaros pieveicis 1010 km uz velo trenažiera
Ultra velomaratonists Arvis Sprude svētdien labdarības maratona "Dod pieci!" ietvaros turpina ceļu uz pasaules rekordu – 3200 km uz velo trenažiera, tādējādi vācot ziedojumus ukraiņu bērniem.
Šoigu Ukrainā apmeklējis Krievijas karaspēka dislokācijas vietas
Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu Ukrainā apmeklējis Krievijas karaspēka dislokācijas vietas, svētdien pavēstīja Krievijas Aizsardzības ministrija.


Komentāri