lv
6LGLPOICsJPX7Dpsxc5Lsr50YTq5RoTgbq4ErR8J
663693

Kas ir kas korupcijas skandālā Eiroparlamentā

Kas ir kas korupcijas skandālā Eiroparlamentā
Korupcijas skandāls Eiropas Parlamentā (EP) satricinājis agrāk tik pašpārliecināto institūciju, kas pieņēmusi daudzas rezolūcijas, nosodot korupciju citviet. Tagad kriminālizmeklēšana skaidro, vai Katara, lai ietekmētu lēmumus, ir maksājusi pašreizējiem un bijušajiem Eiroparlamenta deputātiem un deputātu palīgiem. Pēc 20 kratīšanām un sešām aizturēšanām vēl ir daudz nezināmo. Kādas saiknes vieno šos cilvēkus?
Naktī daudzviet gaidāma migla, sarma un liels sals

Sestdienas pēcpusdienā vietām valstī ir bieza migla un sarma, naktī uz svētdienu tā gaidāma daudzviet, prognozē sinoptiķi.

Zem skaidrām debesīm gaisa temperatūra pazemināsies līdz -15..-20 grādiem, savukārt zem mākoņu segas vietām nekļūs aukstāks par -1...

AT būs jāvērtē LM ierēdnes lieta par pienākumu vakcinēties pret Covid-19

Augstākajā tiesā (AT) ierosināta kasācijas tiesvedība par Administratīvās apgabaltiesas spriedumu, ar kuru tika noraidīta Labklājības ministrijas (LM) ierēdnes Sandras Ruckas, viņas vīra Gunāra Rucka un meitas Kristīnes Ruckas sūdzība par obligātās vak...

Gūstot traumas pie koncertzāles Londonā, mirusi sieviete

Lielbritānijā mirusi sieviete, kura šonedēļ tika ievainota, kad Londonas dienvidos izcēlās burzma pie koncertzāles pirms nigēriešu afrobīta dziedātāja Asakes koncerta, sestdien paziņoja Lielbritānijas policija.

33 gadus vecā sieviete, kura no gūtajām tr...



Komentāri