lv
EsMBejOE2gNRt4wifRLdStwChDGfagimRCPCp1Eb
662542

Gūstot traumas pie koncertzāles Londonā, mirusi sieviete

Gūstot traumas pie koncertzāles Londonā, mirusi sieviete

Lielbritānijā mirusi sieviete, kura šonedēļ tika ievainota, kad Londonas dienvidos izcēlās burzma pie koncertzāles pirms nigēriešu afrobīta dziedātāja Asakes koncerta, sestdien paziņoja Lielbritānijas policija.

33 gadus vecā sieviete, kura no gūtajām traumām nomira, bija viena no trim cilvēkiem, kas ceturtdienas vakarā notikušajā incidentā guva smagas traumas.

Londonas policija informēja, ka neatliekamās palīdzības vienības tika izsauktas uz koncertzāli "O2 Academy", kur "daudz cilvēku mēģināja ar spēku iekļūt pasākuma norises vietā".

Astoņi cilvēki tika nogādāti slimnīcā, bet divus mediķi aprūpēja notikuma vietā.

Policija sestdien apliecināja, ka divas citas sievietes ir joprojām kritiskā stāvoklī atrodas slimnīcā. Viņas ir 21 un 23 gadus vecas.

Policija aicina visus apmēram 4000 cilvēkus, kas atradās notikuma vietā, iesniegt fotogrāfijas un videoierakstus no traģiskā vakara.

Ukraina cīnās! Ziņas par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz sestdienas rītam sasnieguši 97 690 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 420 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2985 tankus, 5...

Vācijas policija atguvusi lielu daļu no Drēzdenes muzejā pirms trim gadiem nolaupītajām vērtslietām
Izmeklētāji Vācijā atraduši lielu daļu no pirms trim gadiem Drēzdenes pilī esošajā muzejā "Grünes Gewölbe" ("Zaļā velve") nolaupītajām vērtslietām, sestdien paziņoja policija un prokuratūra.
Ukrainas mediķi papildina zināšanas Sarkanā Krusta medicīnas koledžā
Mediķiem, kas Latvijā ieradušies no Ukrainas, sniegotā sestdiena nebija šķērslis doties uz mācībām, lai papildinātu zināšanas neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanā Sarkanā Krusta medicīnas koledžā. Daudzi Ukraiņu mediķi Latvijā atraduši darbu,...


Komentāri