lv
HMqUui7oSE3Wk1IULZ2nkZGUDIwp5ZOiAUS141YI
662540

Ukraina cīnās! Ziņas par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina cīnās! Ziņas par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz sestdienas rītam sasnieguši 97 690 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 420 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2985 tankus, 5958 bruņutransportierus, 1947 lielgabalus, 410 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 211 zenītartilērijas iekārtas, 281 lidmašīnu, 264 helikopterus, 1648 bezpilota lidaparātus, 653 spārnotās raķetes, 4577 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 174 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Vācijas policija atguvusi lielu daļu no Drēzdenes muzejā pirms trim gadiem nolaupītajām vērtslietām
Izmeklētāji Vācijā atraduši lielu daļu no pirms trim gadiem Drēzdenes pilī esošajā muzejā "Grünes Gewölbe" ("Zaļā velve") nolaupītajām vērtslietām, sestdien paziņoja policija un prokuratūra.
Ukrainas mediķi papildina zināšanas Sarkanā Krusta medicīnas koledžā
Mediķiem, kas Latvijā ieradušies no Ukrainas, sniegotā sestdiena nebija šķērslis doties uz mācībām, lai papildinātu zināšanas neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanā Sarkanā Krusta medicīnas koledžā. Daudzi Ukraiņu mediķi Latvijā atraduši darbu,...
Andželīna Džolija izlēmusi pamest UNHCR vēstnieces amatu

Holivudas aktrise Andželīna Džolija ir paziņojusi par savu aiziešanu no ANO bēgļu lietu aģentūras UNHCR vēstnieces amata, kurā viņa bijusi kopš 2001.gada.

Džolija sacīja, ka bēgļi ir "cilvēki, kurus es pasaulē visvairāk apbrīnoju", un ka viņa tagad piev...



Komentāri