lv
yu7Rky0tZmVlB4KoYTN112gwbWvqt5sJNsN1zrSA
648489

Pie Grebņevas robežpunkta uzstāda privāti ziedotu telti ukraiņiem

Pie Grebņevas robežpunkta uzstāda privāti ziedotu telti ukraiņiem
Plašāka vieta, kur patverties. Pajumte, kur neaizsals ūdens un puteņa laikā neizveidosies sniega kārta. Pēc vairāk nekā trīs mēnešu darbošanās blakus robežpunktam "Grebņeva" brīvprātīgie uzstādījuši apsildāmo telti, kur patverties ukraiņiem. Lai gan sākotnēji brīvprātīgie ar lūgumu pēc tādas griezās Zemessardzē, piektdien uzstādīta privāti ziedota telts.
Celtnieki cer uz minimālās algas paaugstinājumu nozarē
Būtiski mainoties ekonomiskajai situācijai, augot cenām un arīdzan algām, it sevišķi būvniecībā, celtnieku arodbiedrība grib vienoties ar nozares darba devējiem par nozares minimālās algas celšanu. Viņi vēlas, lai nozarē strādājošajiem to paaugstinātu ...
Pie Krievijas vēstniecības uzstāda plāksnes ar jauno, Ukrainai veltīto ielas nosaukumu
Nesagaidot Krievijas vēstniecības rīcības, Rīgas dome sadarbībā ar Ārlietu ministriju (ĀM) blakus vēstniecības ēkai uzstādījusi plāksnes ar jauno ielas nosaukumu, norādot, ka Krievijas vēstniecība atrodas Ukrainas neatkarības ielā.
Rīgā atklāj vairākas Ziemassvētku gaismas takas
Lai Ziemassvētku gaidīšanas laiku padarītu nedaudz gaišāku, neraugoties uz izsludināto taupības režīmu, galvaspilsētā šovakar iedegtas vairākas Ziemassvētku gaismas takas. Lielākais gaismas objekts – milzīgs spožs pusmēness Rīgas centrā.


Komentāri