lv
Eg1ZsxQMZ6i9LgiwimBvzPYLW4MbAyKp5cxehIo1
648488

Celtnieki cer uz minimālās algas paaugstinājumu nozarē

Celtnieki cer uz minimālās algas paaugstinājumu nozarē
Būtiski mainoties ekonomiskajai situācijai, augot cenām un arīdzan algām, it sevišķi būvniecībā, celtnieku arodbiedrība grib vienoties ar nozares darba devējiem par nozares minimālās algas celšanu. Viņi vēlas, lai nozarē strādājošajiem to paaugstinātu no pašreizējiem 780 eiro mēnesī līdz 930 eiro mēnesī. Arodbiedrība ir noskaņota optimistiski. Tikmēr darba devēji uz iespējamo palielinājumu raugās piesardzīgāk.
Pie Krievijas vēstniecības uzstāda plāksnes ar jauno, Ukrainai veltīto ielas nosaukumu
Nesagaidot Krievijas vēstniecības rīcības, Rīgas dome sadarbībā ar Ārlietu ministriju (ĀM) blakus vēstniecības ēkai uzstādījusi plāksnes ar jauno ielas nosaukumu, norādot, ka Krievijas vēstniecība atrodas Ukrainas neatkarības ielā.
Rīgā atklāj vairākas Ziemassvētku gaismas takas
Lai Ziemassvētku gaidīšanas laiku padarītu nedaudz gaišāku, neraugoties uz izsludināto taupības režīmu, galvaspilsētā šovakar iedegtas vairākas Ziemassvētku gaismas takas. Lielākais gaismas objekts – milzīgs spožs pusmēness Rīgas centrā.
Kosovas tribunāls piespriež 26 gadu cietumsodu bijušajam Kosovas Atbrīvošanas armijas komandierim
Vairāk nekā 20 gadus pēc Kosovas kara Hāgā bāzētais īpašais tribunāls piespriedis 26 gadu cietumsodu par kara noziegumiem bijušajam Kosovas Atbrīvošanas armijas (KAA) augsta ranga komandierim Saliham Mustafam.


Komentāri