lv
squBHtyzVqiF7jcso1urIEzgZsVWtBkq67U67BX8
640938

Brīvdabas muzejā atklās pastaigu taku Ziemas Gaismas dārzs saulgriežos

Brīvdabas muzejā atklās pastaigu taku Ziemas Gaismas dārzs saulgriežos

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā šodien plkst.17 tiks atklāta pastaigu taka "Ziemas Gaismas dārzs saulgriežos".

Projekts tapis sadarbībā ar uzņēmumu "Untitled".

Vairāk nekā desmit Latvijas gaismu mākslinieki no pasākumu, teātra, kino, digitālo risinājumu un gaismu instalāciju jomas muzeja vēsturiskajā vidē radījuši vairāk nekā 20 gaismas instalācijas un objektus, kuros atspoguļosies viņu sajūtas, domas un idejas par latviešu tautas tradīcijām, folkloru un nacionālo identitāti.

Kopējais pastaigu takas garums ir aptuveni divi kilometri. Pastaigā "Ziemas Gaismas dārzs saulgriežos" skanēs Latvijas mūsdienu tautas mūzikas grupu "Auļi" un "Tautumeitas" skaņdarbi, Katrīnas Dimantas, folkloras kopu un grupu aranžijas un jaundarbi.

"Ziemas Gaismas dārzs saulgriežos" Latvijas Etnogrāfiskajā Brīvdabas muzejā gaidīs apmeklētājus no piektdienas katru vakaru no plkst.17 līdz 22. Izņēmums būs 24. un 31.decembrī.

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīzē", kā arī pie ieejas muzejā.

"Ziemas Gaismas dārzs" notiks jau ceturto reizi. Līdz šim "Ziemas Gaismas dārzu" ir apmeklējuši aptuveni 30 000 apmeklētāju.

Turpinās iztiesāt krimināllietu par Jelgavas tirgus pamatkapitāla palielināšanu un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu lielā apmērā vai grupā

Ekonomisko lietu tiesa šodien plkst.10 turpinās skatīt krimināllietu par Jelgavas tirgus pamatkapitāla palielināšanu un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu lielā apmērā vai grupā.

Lietā apsūdzēts uzņēmējs Uldis Laizāns, kā arī uzņēmējs un tirgus līd...

Vīrietis pārsūdz piespriesto cietumsodu par seksuālu vardarbību pret pusaudzi

Kāds vīrietis iesniedzis apelācijas sūdzību par Zemgales rajona tiesas Jēkabpilī spriedumu, ar kuru viņam par seksuālu vardarbību pret pusaudzi piespriests 12 gadus ilgs cietumsods un probācijas uzraudzība uz pieciem gadiem.

Vīrietis atzīts par vainīgu ...

Apgabaltiesa vērtēs pirmās instances tiesas pagaidu lēmumu atļaut Ogres novadā turpināt karjera Granāti darbību

Administratīvā apgabaltiesa gada beigās vērtēs pirmās instances tiesas lēmumu, ar kuru tā apmierināja SIA "Granāti pluss" pagaidu aizsardzības lūgumu tiesvedībā saistībā ar Ogres novada domes lēmumu par karjera "Granāti" darbību.

Lietu rakstveida proces...



Komentāri