lv
SPUyrEVXrObP6LeKTHdil8ilqtIwjtdGe57Ha0Xk
640933

Vīrietis pārsūdz piespriesto cietumsodu par seksuālu vardarbību pret pusaudzi

Vīrietis pārsūdz piespriesto cietumsodu par seksuālu vardarbību pret pusaudzi

Kāds vīrietis iesniedzis apelācijas sūdzību par Zemgales rajona tiesas Jēkabpilī spriedumu, ar kuru viņam par seksuālu vardarbību pret pusaudzi piespriests 12 gadus ilgs cietumsods un probācijas uzraudzība uz pieciem gadiem.

Vīrietis atzīts par vainīgu pēc Krimināllikuma 160.panta piektās daļas, proti, par seksuālu vardarbību pret nepilngadīgu personu.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai apsūdzētais 2021.gadā kādā rudens vakarā uz ielas satika meiteni un sāka ar viņu sarunu.

Vīrietis pārliecināja meiteni doties viņam līdzi uz dzīvokli un, izmantojot to, ka atradās divatā ar meiteni un neviens netraucēja viņa prettiesisko darbību veikšanai, pielietojot vardarbību un draudus, apmierināja savu dzimumtieksmi pretdabiskā veidā.

Apgabaltiesa vērtēs pirmās instances tiesas pagaidu lēmumu atļaut Ogres novadā turpināt karjera Granāti darbību

Administratīvā apgabaltiesa gada beigās vērtēs pirmās instances tiesas lēmumu, ar kuru tā apmierināja SIA "Granāti pluss" pagaidu aizsardzības lūgumu tiesvedībā saistībā ar Ogres novada domes lēmumu par karjera "Granāti" darbību.

Lietu rakstveida proces...

Satrauc matu izkrišana! Ko darīt?

Sasniedzot 30 gadu vecumu, sāku pamanīt pirmos sirmos matus. Ir pagājuši vairāki gadi un klāt nākusi cita problēma – matu izkrišana, īpaši pakauša zonā. Neesmu vecs, tāpēc satraucos, ka drīz palikšu pavisam bez matiem. Kā man rīkoties un kādi būtu efek...

Ukraina paaugstinājusi savas pretgaisa aizsardzības efektivitāti līdz 80%

Ukraina spējusi paaugstināt savas pretgaisa aizsardzības efektivitāti līdz 80%, paziņojis Ukrainas aizsardzības ministrs Oleksijs Rezņikovs.

Viņš komentārā laikrakstam "The Guardian" norādīja, ka Ukraina izmanto sabiedroto dāvināto pretgaisa aizsardzība...



Komentāri