lv
9qD1w1H73uXcgOBjYALqPlh8uJLBr1eur8gSgecT
635884

Ilze Grase-Ķibilde: Ilgtspējīgas e-mobilitātes veicināšanai nepieciešama vienota Baltijas politika

Ilze Grase-Ķibilde: Ilgtspējīgas e-mobilitātes veicināšanai nepieciešama vienota Baltijas politika
Nesen Oslo, Norvēģijā, norisinājās e-mobilitātes un klimata jautājumu ekspertu pieredzes apmaiņas vizīte, kas vienkopus pulcēja visu trīs Baltijas valstu un Norvēģijas klimata, transporta un enerģētikas nozaru ekspertus. Vizītes ietvaros risinājās diskusijas par Baltijas valstu vienoti koordinētu un mērķtiecīgu e-mobilitātes attīstību, skatot to kopējā Eiropas Savienības Zaļā kursa un klimatneitralitātes vektorā, kas cita starpā paredz no 2035. gada atteikties no jauniem auto ar iekšdedzes dzinējiem.
Lai nenonāktu anekdotiskā situācijā – nepārdāvini dāvanas! Svētku apdāvināšanās etiķete
Daudzi piekritīs, ka svētku dāvanu atrašana un pasniegšana var būt biedējošs uzdevums neatkarīgi no tā, ka gadu no gada tas tiek darīts. Jautāsi: vai pārtapšana par visu laiku labāko dāvanu devēju nav par daudz prasīts? Droši vien! Par laimi, palīdzība...
Ja redzi vilkus mežā, ziņo! Baltijas vilku populācija jāsaglabā

Lai iegūtu pēc iespējas plašāku informāciju par vilku izplatību Latvijā, Valsts meža dienests (VMD) aicina iedzīvotājus ziņot par vilku klātbūtnes pazīmēm, informē dienestā.

VMD norāda, ka apkopotā informācija ir būtiska lēmumu pieņemšanā, kas nodrošina...

Avoti: ES valstis vienojušās par devīto sankciju paketi Krievijai
Brisele, 15.dec., LETA--DPA. Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis atbalstījušas devīto sankciju paketi Krievijai par iebrukumu Ukrainā, ceturtdien paziņojuši vairāki ES diplomāti.

Brisele, 15.dec., LETA--DPA. Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti...



Komentāri