lv
hHAjpfIG7vYs7KYiqRrK2nGf6pxX3gJhatTCKcbW
635883

Lai nenonāktu anekdotiskā situācijā – nepārdāvini dāvanas! Svētku apdāvināšanās etiķete

Lai nenonāktu anekdotiskā situācijā – nepārdāvini dāvanas! Svētku apdāvināšanās etiķete
Daudzi piekritīs, ka svētku dāvanu atrašana un pasniegšana var būt biedējošs uzdevums neatkarīgi no tā, ka gadu no gada tas tiek darīts. Jautāsi: vai pārtapšana par visu laiku labāko dāvanu devēju nav par daudz prasīts? Droši vien! Par laimi, palīdzība ir klāt! Uz sarunu aicinājām speciālisti etiķetes jautājumos Ramonu Petkēviču un Latvijā pazīstamo etiķetes eksperti Aiju Strautmani, lai viņas atklātu, kuras ir tās vadlīnijas, kas jāpatur prātā, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām šajos svētkos un gūtu labumu no dāvanu apmaiņas. Pačukstēsim, ka visa sāls slēpjas tajā, ka jebkas, ko atradīsi veikalā, vai tā būtu dažus centus vērta košļene vai pats dārgākais dimants, būs ideālā dāvana, ja saskaņosi pareizo lietu ar pareizo personu.
Ja redzi vilkus mežā, ziņo! Baltijas vilku populācija jāsaglabā

Lai iegūtu pēc iespējas plašāku informāciju par vilku izplatību Latvijā, Valsts meža dienests (VMD) aicina iedzīvotājus ziņot par vilku klātbūtnes pazīmēm, informē dienestā.

VMD norāda, ka apkopotā informācija ir būtiska lēmumu pieņemšanā, kas nodrošina...

Avoti: ES valstis vienojušās par devīto sankciju paketi Krievijai
Brisele, 15.dec., LETA--DPA. Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis atbalstījušas devīto sankciju paketi Krievijai par iebrukumu Ukrainā, ceturtdien paziņojuši vairāki ES diplomāti.

Brisele, 15.dec., LETA--DPA. Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti...

Šveice atkārtoti palielina procentu likmi

Šveices centrālā banka ceturtdien trešo sanāksmi pēc kārtas palielināja bāzes procentu likmi, tādējādi cenšoties cīnīties pret augsto inflāciju.

Centrālā banka noguldījumu procentu likmi palielināja no 0,5% līdz 1%.

Iepriekšējo reizi izmaiņas procentu l...



Komentāri