lv
7e9lvrSZaY93icMyEhs32brKIeUSkjxslnnT6lTU
633353

Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā notiks labdarības koncerts onkoloģijas slimniekiem

Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā notiks labdarības koncerts onkoloģijas slimniekiem

Svētdienā, 18.decembrī, plkst.19.30 Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts, informēja biedrības "Svētās Ģimenes Māja" pārstāvji.

Koncertā "Ar saviem mīļajiem kopā" būs iespēja noklausīties pirmatskaņojumu - komponista Māra Lasmaņa un dzejnieka Normunda Beļska dziesmu ciklu mecosoprānam ar pavadījumu. Dziesmas izpildīs soliste Ilona Bagele, kā arī Inga Šļubovska, Rihards Mačanovskis, Dainis Skutelis, Normunds Rutulis, jauktais kamerkoris "Fortius" Māras Marnauzas vadībā, vīru koris "Ķekava" Arvīda Platpera vadībā, un Māris Lasmanis.

Ieeja par ziedojumiem onkoloģisko pacientu atbalsta kustības brīvprātīgo darbam.

Tapis arī studijas ieraksta albums "Ar saviem mīļajiem kopā". Kompaktdiski tiks dāvināti maznodrošinātajām iedzīvotāju grupām un onkoloģijas pacientiem, kā arī veselības aprūpes darbiniekiem, tos varēs arī saņemt pret ziedojumu. Iegūtie līdzekļi tiks novirzīti onkoloģisko pacientu brīvprātīgo kustības atbalstam un citiem biedrības sabiedriskā labuma mērķiem.

Biedrība "Svētās Ģimenes Māja" ir dibināta 2011.gadā. Biedrības darba īpašā daļa ir 2017.gadā sāktā brīvprātīgo kustība Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) Latvijas onkoloģijas centrā. Speciāli apmācīti brīvprātīgie dodas pie vēža pacientiem Austrumu slimnīcā, lai uzklausītu un sniegtu atbalstu. Pašlaik darbojas jau 105 brīvprātīgie.

Apgabaltiesai atkārtoti vērtēs programmas Tvojo apraides anulēšana

Augstākās tiesas (AT) Administratīvo lietu departaments 14.decembrī atcēlis Administratīvās apgabaltiesas spriedumu, ar kuru bija atcelts Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmums par apraides atļaujas anulēšanu uzņēmumam "GB ...

Skandāls nav atstāts nemanīts! Inspekcija veiks aknu transplantāciju auditu

Veselības inspekcija (VI) nolēmusi uzsākt visaptverošu Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) Transplantācijas centrā veikto aknu transplantāciju tematisko auditu.

Audita ietvarā tiks izvērtētas visas 13 slimnīcā veiktās aknu transplan...

VMD aicina ziņot par vilkiem
Lai iegūtu pēc iespējas plašāku informāciju par vilku izplatību Latvijā, Valsts meža dienests (VMD) aicina iedzīvotājus ziņot par vilku klātbūtnes pazīmēm.


Komentāri