lv
WY11h1oPvwEghPtZbbovKOwQMs8F2hZ4kgnw1oCF
631405

Video: Degvielas lielo atlaižu zibakcija izraisa satiksmes haosu

Video: Degvielas lielo atlaižu zibakcija izraisa satiksmes haosu
Ceturtdien praktiski visi degvielas mazumtirgotāji Latvijā viens pēc otra paziņoja, ka 15. decembrī vairākas stundas degvielai būs būtiska cenas atlaide – 10 līdz pat 15 eirocenti, neskaitot pastāvīgo klientu atlaidi, kas summāri ļāva ietaupīt pat vairāk nekā 20 eirocentus uz degvielas litru. Šāda atlaižu zibakcija izraisīja milzīgas rindas pie degvielas uzpildes stacijām (DUS), kā arī apgrūtināja satiksmi citiem braucējiem, tostarp sabiedriskajam transportam.
'Cars saka un viņi iet': Zalužnijs nešaubās, ka okupanti vēlreiz mēģinās ieņemt Kijivu
Krievijas Federācija gatavo 200 tūkstošu rezervistu partiju un okupanti vēlreiz mēģinās ieņemt Kijivu, intervijā žurnālam "The Economist" stāstīja Ukrainas bruņoto spēku virspavēlnieks Valērijs Zalužnijs.
Foto un video: Lietuvā pusaudzis daudzstāvu mājas pagalmā izveido košu ziemas pasaku
Lietuvas iedzīvotājiem patīk savas mājas svētkos izpušķot tā, lai pie viņiem sabrauktu visi kaimiņi, apbrīnot šo skaistumu. Bet pēc tam “tautas balss” ziņu par skaisto vietu aiznes vēl tālāk un sāk sabraukt viesi pat no citām valsts daļām. Pērn šādu sl...
Titulētais tenisa veterāns Bekers atgriežas brīvībā pēc 8 mēnešiem cietumā
Tenisista karjerā sešos "Grand Slam" turnīros uzvarējušo vācieti Borisu Bekeru ceturtdien atbrīvoja no cietuma, kur viņš pavadīja astoņus mēnešus pēc notiesājoša sprieduma par krāpšanos maksātnespējas procesā, vēstīja BBC.


Komentāri