lv
rjIpRabS8dnj5uA4PLz6rbtLFbNjIFmUiQHSGx8Y
631403

Foto un video: Lietuvā pusaudzis daudzstāvu mājas pagalmā izveido košu ziemas pasaku

Foto un video: Lietuvā pusaudzis daudzstāvu mājas pagalmā izveido košu ziemas pasaku
Lietuvas iedzīvotājiem patīk savas mājas svētkos izpušķot tā, lai pie viņiem sabrauktu visi kaimiņi, apbrīnot šo skaistumu. Bet pēc tam “tautas balss” ziņu par skaisto vietu aiznes vēl tālāk un sāk sabraukt viesi pat no citām valsts daļām. Pērn šādu slavu ieguva mājas Užventē un Rokišku pusē. Taču Lietuvā ir kāda pavisam īpaša vieta – daudzstāvu nams Kibratos, kura pagalmā jau četrus gadus īstu ziemas pasaku uzbur 16 gadus vecais Gražvids. Papriecāties par pusaudža radīto skaistumu sanāk daudzi mazās pilsētiņas iedzīvotāji.
Titulētais tenisa veterāns Bekers atgriežas brīvībā pēc 8 mēnešiem cietumā
Tenisista karjerā sešos "Grand Slam" turnīros uzvarējušo vācieti Borisu Bekeru ceturtdien atbrīvoja no cietuma, kur viņš pavadīja astoņus mēnešus pēc notiesājoša sprieduma par krāpšanos maksātnespējas procesā, vēstīja BBC.
Landsberģis: Baltijas valstis un Polija bloķē jaunās ES sankcijas Krievijai

Baltijas valstis un Polija ceturtdien bloķēja jauno Eiropas Savienības (ES) sankciju paketi Krievijai, jo Rietumeiropas valstis piedāvāja izņēmumu labības un mēslojuma eksportam, paziņoja Lietuvas ārlietu ministrs Gabrieļus Landsberģis.

Kā viņš pamatoja...

Izglītības un zinātnes ministres biroju vadīs Caunīte-Orupe

Izglītības un zinātnes ministres Andas Čakšas (JV) biroju vadīs Karīna Caunīte-Orupe, informēja partiju apvienības "Jaunā vienotība" pārstāve Silvija Reinberga.

Caunīte-Orupe šovasar tika iecelta par finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmuma "Twino" izpilddirekt...



Komentāri