lv
9nyo10t1sF55nOhDl6AU1fjjzbhnZ7WCoWsgvs70
630792

Izglītības un zinātnes ministres biroju vadīs Caunīte-Orupe

Izglītības un zinātnes ministres biroju vadīs Caunīte-Orupe

Izglītības un zinātnes ministres Andas Čakšas (JV) biroju vadīs Karīna Caunīte-Orupe, informēja partiju apvienības "Jaunā vienotība" pārstāve Silvija Reinberga.

Caunīte-Orupe šovasar tika iecelta par finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmuma "Twino" izpilddirektori un valdes priekšsēdētāju.

Viņa "Twino" strādājusi kopš uzņēmuma dibināšanas. Caunītei-Orupei ir plaša pieredze uzņēmumu vadībā, stratēģiskajā plānošanā, augstākā līmeņa vadībā, procesu un projektu, kā arī risku vadībā.

Jau ziņots, ka Saeima trešdien apstiprināja otro Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) vadīto valdību.

Par Kariņa valdību nobalsoja 54 deputāti, pret bija 37.

"Jauno vienotību" valdībā pārstāvēs premjers Kariņš, finanšu ministrs Arvils Ašeradens, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere, izglītības un zinātnes ministre Čakša, klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars un labklājības ministre Evika Siliņa.

Nacionālās apvienības pārziņā būs Ekonomikas ministrija, ko vadīs Ilze Indriksone, Aizsardzības ministrija, par ko būs atbildīga Ināra Mūrniece, Kultūras ministrija, ko vadīs Nauris Puntulis, un Satiksmes ministriju, par ko būs atbildīgs Jānis Vitenbergs.

Savukārt "Apvienoto sarakstu" valdībā pārstāvēs veselības ministre Līga Meņģelsone, zemkopības ministrs Didzis Šmits, iekšlietu ministrs Māris Kučinskis un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks.

Biezpienmaize, konservējumi un auzu krēms – 10 populārākās 'Tasty' receptes 2022. gadā
"Tasty" pilnīgi noteikti var apgalvot, ka šis ir bijis garšīgs gads, jo 12 mēnešu laikā publicēti vairāk nekā 1000 raksti, kas ietver arī ļoti daudz mutē kūstošu recepšu. Tam par iemeslu, atskatoties uz 2022. gadu, esam apkopojuši mūsu lasītāju iecienī...
Kosova oficiāli piesakās dalībai Eiropas Savienībā
Kosova ceturtdien oficiāli pieteicās dalībai Eiropas Savienībā. Taču maz ticams, ka 1,8 miljonu iedzīvotāju lielā Rietumbalkānu valsts varētu pievienoties blokam tuvākajos gados.
«Vācieši vairs negrib palīdzēt Ukrainai». Vai Latvijas mediji pārpublicē Krievijas propagandu?
Portāli "Otkrito.lv" un "NRA.lv" publicējuši rakstu, kurā nekorekti pārstāstīts ASV medija "The Washington Post" izklāsts par Vācijas iedzīvotāju gatavību atbalstīt Ukrainu. Tajā paziņots, ka vācieši vairs negrib palīdzēt Ukrainai un šī vēlme vājinotie...


Komentāri