lv
panKC4M0qj9aUFdhh4DhecKOuKa9K38x6GEW5brs
630717

«Vācieši vairs negrib palīdzēt Ukrainai». Vai Latvijas mediji pārpublicē Krievijas propagandu?

«Vācieši vairs negrib palīdzēt Ukrainai». Vai Latvijas mediji pārpublicē Krievijas propagandu?
Portāli "Otkrito.lv" un "NRA.lv" publicējuši rakstu, kurā nekorekti pārstāstīts ASV medija "The Washington Post" izklāsts par Vācijas iedzīvotāju gatavību atbalstīt Ukrainu. Tajā paziņots, ka vācieši vairs negrib palīdzēt Ukrainai un šī vēlme vājinoties tieši proporcionāli bēgļu skaitam valstī, taču "The Washington Post" publikācijā tādu secinājumu nav. Tekstu sakritība liek domāt, ka abi Latvijas portāli ziņu ņēmuši nevis no pirmavota, bet Krievijas medijiem, kuros saturs sagrozīts atbilstoši Kremļa propagandas naratīviem.
Saistībā ar degvielas cenu atlaidēm Latvijā veidojas rindas pie uzpildes stacijām
Saistībā ar būtiskām degvielas cenu akcijām pie "Neste", "Circle K", "Virši-A" un "Viada" degvielas uzpildes stacijām ceturtdien veidojas rindas, novēroja aģentūra LETA.
Līdz 2024. gada jūlijam saglabās līdzšinējo pieeju veselības aprūpes finansēšanā
Saeima ceturtdien, 15.decembrī, otrajā – galīgajā – lasījumā pieņēma par steidzamiem atzītos grozījumus Veselības aprūpes finansēšanas likumā, informēja parlamentā.
Vai «kobrai» ir nepieciešama narkoze?

Ārsts nosūtīja uz gastroskopiju jeb augšējā gremošanas trakta endoskopiju. No paziņas esmu dzirdējis, ka izmeklējuma veikšanai vajag narkozi. Vai «kobrai» ir tik briesmīga, ka vajag narkozi? Vai tā ir tik sāpīga un nepatīkama procedūra? Baidos, ka nark...



Komentāri