lv
7CoAE6j6pWjmpUoi4fHhOljtEuYPdOllFqkprHJs
630152

Jūrmalā noslēgsies konkurss Ineses Galantes talanti 2022

Jūrmalā noslēgsies konkurss Ineses Galantes talanti 2022

Klasiskās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Ineses Galantes talanti 2022" fināls un uzvarētāju apbalvošana notiks svētdien, 18.decembrī, Jūrmalas Kultūras centrā.

Šogad konkursa otrais, fināla posms pēc pandēmijas dēļ notikušā divu gadu pārtraukuma atkal notiks ierastajā atklātajā formātā. Projekta organizatori "Ineses Galantes fonds" aicina visus interesentus apmeklēt konkursa noslēguma pasākumu, kas būtībā ir spožs koncerts, kurā talantīgi jaunie izpildītāji izpilda izcilus slavenu komponistu skaņdarbus.

Konkursa fināla kārta norisināsies 18.decembrī no plkst.10 Jūrmalas Kultūras centra zālē visas dienas garumā. Jaunie mūziķi atskaņos brīvi izvēlētu programmu četrās specialitātēs: no plkst.10.00 līdz 11.15 kategorijā "Pūšaminstrumentu / sitaminstrumentu spēle", no plkst.12 līdz 13.30 kategorijā "Taustiņinstrumentu spēle", no plkst.14.30 līdz 16 kategorijā "Stīgu instrumentu spēle", un no plkst.16.15 līdz 18.30 kategorijā "Vokālā māksla".

Konkursa fināla kārta būs skatāma video tiešraidē internetā. Ieeja brīva. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 18.decembrī ap plkst.19.00.

Bezzubova slepkavība: trīs vīriešus lūdz apsūdzēt nozieguma piesegšanā
Valsts policija (VP) šonedēļ prokuratūrai nosūtījusi krimināllietu, kurā trīs vīriešus lūdz apsūdzēt tajā, ka palīdzējuši piesegt futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavību, portāls "Delfi" uzzināja VP.
Divi vilki līdz sezonas beigām; ziņošana gan jāturpina
Iestājoties labvēlīgiem sniega apstākļiem, Valsts meža dienests (VMD) aicina iedzīvotājus ziņot par vilku klātbūtnes pazīmēm, lai iegūtu pēc iespējas plašāku informāciju par vilku izplatību Latvijā. Līdz ceturtdienai Latvijā nomedīts jau 278 vilki, līd...
Ziedojumi var iekrist arī krāpnieku kabatās: kā pirmssvētku laikā atpazīt viltvāržus
Pirmssvētku laikā, kad cilvēki vairāk iepērkas un ziedo, aktivizējas arī krāpnieki. Iedzīvotāji saņem arvien vairāk krāpnieku sūtītas ziņas un kārdinošus piedāvājumus dāvanu iegādei, kas it kā sūtītas atpazīstamu un iecienītu zīmolu vārdā. Noziedznieki...


Komentāri