lv
vVACJTLpMIxNDagHtVE3oMCsGappayhlGEiihZwg
630124

Ziedojumi var iekrist arī krāpnieku kabatās: kā pirmssvētku laikā atpazīt viltvāržus

Ziedojumi var iekrist arī krāpnieku kabatās: kā pirmssvētku laikā atpazīt viltvāržus
Pirmssvētku laikā, kad cilvēki vairāk iepērkas un ziedo, aktivizējas arī krāpnieki. Iedzīvotāji saņem arvien vairāk krāpnieku sūtītas ziņas un kārdinošus piedāvājumus dāvanu iegādei, kas it kā sūtītas atpazīstamu un iecienītu zīmolu vārdā. Noziedznieki var izmantot upura neuzmanību, kad steigā var netikt pievērsta uzmanība būtiskām drošības un maksājuma detaļām. Tāpat pirmssvētku laikā krāpnieki meklē iespējas ļaunprātīgi izmantot arī iedzīvotāju labsirdību un vēlmi ziedot dažādiem labdarīgiem mērķiem, informē "Luminor" bankas pārstāvji.
Futbola aģenta Bezzubova slepkavība: policija lūdz apsūdzēt trīs vīriešus nozieguma slēpšanā
Turpinot šķetināt ar Romāna Bezzubova slepkavību saistītos apstākļus, Valsts policija nodevusi Rīgas tiesas apgabala prokuratūrai lietu, kurā lūdz sākt kriminālvajāšanu pret trīs vīriešiem par nozieguma slēpšanu, informēja policijā.
Par nepieciešamību mainīt skatpunktu. Saruna ar izstādes «Dekoloniālās ekoloģijas» kuratori Ievu Astahovsku
"Dekoloniālisma galvenais uzdevums ir nevis vienkārši samierināties ar pagātni kā nemaināmu, bet apzināties, ka varam mainīt lietas tagadnē un nākotnē," stāstot par Latvijas Laikmetīgās mākslas centra izstādi "Dekoloniālās ekoloģijas", uzsver tās kurat...
Apsūdz nometņu organizatori par naudas izkrāpšanu. Lieta nodota tiesā

Prokuratūra nodevusi tiesai krimināllietu pret kādas biedrības valdes locekli saistībā ar krāpšanu nometņu organizēšanā, personas vārds netiek izpausts.

Saskaņā ar apsūdzību persona, būdama kādas biedrības valdes locekle, mantkārīgu motīvu vadīta, nolūk...



Komentāri