lv
74FgFuiRlqu0YbFQQZgRfX6nyeMGUiNlL2vmgZKG
615993

Puntuļa atbilde uz kultūras darbinieku kritiku: Esmu strādājis atbilstoši Satversmē noteiktajām pamatvērtībām

Puntuļa atbilde uz kultūras darbinieku kritiku: Esmu strādājis atbilstoši Satversmē noteiktajām pamatvērtībām
Atkārtoti kultūras ministra amatā apstiprinātais Nauris Puntulis (Nacionālā apvienība), atbildot uz nozares pārstāvju vēstuli, kas kritizēja viņa balsojumu pret visu ģimeņu aizsardzību kā esošu pretrunā nozares definētajai iekļaujošajai politikai un aicināja strādāt atbilstoši Satversmē noteiktajām pamatvērtībām, 14. decembra Saeimas sēdē norādīja: "Esmu to godam veicis un tieši šādi, atbilstoši Satversmē noteiktajām pamatvērtībām, esmu gatavs to turpināt."
Notiks komponista Georga Pelēča jubilejas koncerts

21.decembrī plkst.18 Latvijas Mūzikas akadēmijas Lielajā zālē notiks komponista Georga Pelēča 75.gadu jubilejas koncerts, informēja Valsts kamerorķestra "Sinfonietta Rīga" pārstāvis Gints Ozoliņš.

Koncertprogrammā "Tikšanās ar draugu" muzicēs pianiste A...

Ļoti svarīgi! Aicina savlaicīgi attīrīt ēku jumtus no sniega un apledojuma

Ņemot vērā, ka arī Liepājā pēdējo dienu laikā intensīvi snidzis, Liepājas pilsētas būvvalde aicina ēku īpašniekus un apsaimniekotājus sekot līdzi ēku jumtu drošībai un savlaicīgi tos attīrīt no sniega un apledojuma, informēja Liepājas pilsētas būvvalde...

ASV izveido Kosmosa spēku vienību Dienvidkorejā
ASV bruņotie spēki trešdien Dienvidkorejā oficiāli atklāja Kosmosa spēku vienību, kura ļaus Vašingtonai labāk uzraudzīt sāncenses – Ziemeļkoreju, Ķīnu un Krieviju, raksta "Associated Press" (AP).


Komentāri