lv
u6rkhWdMZi6MJPYiQpCRPJhidWRZSLDjCo9oM1Q4
614764

Apvidus braukšanai pielāgotais superauto ir pēdējais 'Lamborghini' bez elektrifikācijas

Apvidus braukšanai pielāgotais superauto ir pēdējais 'Lamborghini' bez elektrifikācijas
Itāļu superauto ražotājs "Lamborghini" prezentējis sava "Huracan" modeļa braukšanai apvidū pielāgoto modifikāciju "Sterrato". Šis sportiskais automobilis ir zīmīgs ne tikai ar savām "bezceļa" spējām, kas līdz šim nav bijusi pirmā priekšrocība, ko piedēvēt tādiem ražotājiem kā "Lamborghini" vai "Ferrari", bet daudz nozīmīgāks fakts itāļu superauto būvētāja vēsturē ir aspekts, ka šis ir pēdējais "Lamborghini" modelis bez elektrifikācijas tā spēka piedziņā.
Valsts policija dāvina piecus auto Ukrainas policistiem un karavīriem
Valsts policija ziedojusi piecas automašīnas sūtīšanai uz Doneckas apgabalu Ukrainā pašvaldības policijas un bruņoto spēku vajadzībām, informēja Aizsardzības ministrija.
Saikne starp mūziķiem orķestrī un diriģentu ir patiesi unikāla. Saruna ar Henriju Kristoferu Āviku
Igauņu diriģents Henrijs Kristofers Āviks šogad plūcis laurus Jevgeņija Svetlanova Starptautiskajā diriģentu konkursā, kurā absolūtā uzvarētāja titulu kopš 2010. gada vēl joprojām glabā mūsu pašu Andris Poga. Savukārt jau ceturtdien, 15. decembrī, jaun...
Pēc kritiena futbola Pasaules kausa stadionā dzīvību zaudējis apsardzes darbinieks
Pēc Pasaules kausa ceturtdaļfināla spēles stadionā Kataras pilsētā Lusailā nokrita apsardzes darbinieks, kurš trīs dienas vēlāk no gūtajiem savainojumiem nomira, trešdien vēstīja BBC.


Komentāri