lv
4bjpVMDBM4KUv8LKrGKq3GtSyn2tNaEnnSRSP0yY
60899

ASV aicina Ukrainu paziņot par gatavību sarunām ar Krieviju - WP

ASV aicina Ukrainu paziņot par gatavību sarunām ar Krieviju - WP

ASV prezidenta Džo Baidena administrācija privāti aicina Ukrainas līderus paziņot par gatavību sarunām ar Krieviju, raksta avīze "The Washington Post", atsaucoties uz avotiem.

ASV cita starpā lūdz Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski atturēties no publiskas atteikšanās piedalīties miera sarunās, kamēr Krievijā pie varas ir Vladimirs Putins.

Laikraksts norāda, ka Vašingtonas mērķis nav nosēdināt Ukrainu un Krieviju pie sarunu galda, bet gan "nodrošināt atbalstu no valstīm, kuru pilsoņi var uztraukties par daudzu gadu kara perspektīvām".

"Lai gan ASV amatpersonas piekrīt Ukrainas kolēģu vērtējumam, ka Putins tagad nedomā par sarunām nopietni, viņi atzīst, ka Zelenska atteikšanās no sarunām ar viņu ir radījusi bažas daļā Eiropas, Āfrikas un Latīņamerikas, kur kara postošā ietekme uz pārtikas un degvielas pieejamību un cenām jūtama visvairāk," raksta "The Washington Post".

TIEŠRAIDE: FK RFS - FK «Liepāja». Futbola virslīgas spēle
Čempionu pilnvaras nolikusī FK RFS svētdien virslīgā priekšpēdējā kārtā uzņem FK "Liepāja" futbolistus abām komandām svarīgā cīņā par vietu trijniekā un iespēju nākamajā sezonā piedalīties Eirokausos. Spēli tiešraidē var redzēt LTV7 un replay.lv.
Avārijā pie Saldus gājis bojā viens un cietuši divi cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 17 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.14 pie Saldus, Liepājas šosejas 100.kilometrā, notika frontāla sadursme starp automašīnu "BMW X5" u...

Viktorijas ezerā Tanzānijā nogāzusies vietējā reisa pasažieru lidmašīna

Svētdienas rītā sliktu laikapstākļu dēļ Viktorijas ezerā Tanzānijā īsi pirms nolaišanās Bukobas pilsētā nogāzusies vietējā reisa pasažieru lidmašīna, ziņo policija, piebilstot, ka notiek glābšanas darbi.

"Notika negadījums ar "Precision Air" lidmašīnu, ...



Komentāri