lv
0T5WaoGgYUkJfzZWGFkEmFzerrTTuyLYy6sN5j2t
60284

Viktorijas ezerā Tanzānijā nogāzusies vietējā reisa pasažieru lidmašīna

Viktorijas ezerā Tanzānijā nogāzusies vietējā reisa pasažieru lidmašīna

Svētdienas rītā sliktu laikapstākļu dēļ Viktorijas ezerā Tanzānijā īsi pirms nolaišanās Bukobas pilsētā nogāzusies vietējā reisa pasažieru lidmašīna, ziņo policija, piebilstot, ka notiek glābšanas darbi.

"Notika negadījums ar "Precision Air" lidmašīnu, kas iegāzās ūdenī aptuveni 100 metru attālumā no lidostas," žurnālistiem Bukobas lidostā sacīja reģionālās policijas komandieris Viljams Mvampagale.

Vietējie mediji vēsta, ka lidojumā no finanšu galvaspilsētas Dāresalāmas uz ezera piekrastes pilsētu atradās aptuveni 49 cilvēki.

"Situācija tiek kontrolēta, drošības komandas smagi strādā, lai glābtu cilvēkus," pavēstīja Mvampagale.

"Precision Air", kas ir Tanzānijas lielākā privātā aviokompānija, izplatīja īsu paziņojumu, apstiprinot negadījumu.

"Uz notikuma vietu ir nosūtīta glābšanas komanda, un pēc divām stundām tiks sniegta plašāka informācija," pavēstīja aviokompānija.

Atkārtoti izsludināts atklāts konkurss ZVA vadītāja amatam
No šā gada 2. līdz 22. novembrim Valsts kanceleja (VK) atkārtoti izsludinājusi konkursu uz Zāļu valsts aģentūras (ZVA) direktora amatu, portālu "Delfi" informēja Veselības ministrijā (VM).
TESTS: Vai esi tikpat gudrs kā septītklasnieks?
LSM.lv portālā aicinām ikvienu pārbaudīt savas zināšanas, atbildot uz dažiem no jautājumiem, kas deviņu sezonu laikā izskanējuši Latvijas Televīzijas spēlē visai ģimenei "Gudrs, vēl gudrāks"!
Salaspilī nedaudz samazināsies siltumenerģijas tarifs

Plānots, ka no 1.decembra par 3% samazināsies siltumenerģijas tarifs Salaspilī, liecina publikācija oficiālajā izdevumā.

No 1.novembra "Salaspils siltuma" siltumenerģijas tarifs pieauga par 17% - līdz 89,59 eiro par megavatstundu (MWh).

Plānots, ka no 1...



Komentāri