lv
qU2HgpIliId6dkeW9kPjf6yxUs1ee3iV0tRAj6fw
605165

'Es nelepojos ar šo situāciju.' Daugavpilī cenzētais igauņu keramiķis Raudseps

'Es nelepojos ar šo situāciju.' Daugavpilī cenzētais igauņu keramiķis Raudseps
Lai arī igauņu keramiķa Sandera Raudsepa mājaslapā vēstīts, ka izstādēs viņš piedalās jau kopš 2007. gada, ja ierakstīsiet viņa vārdu "Google" meklētājā, tad primāri šī mākslinieka vārdu sastapsiet tikai skandalozās Daugavpils Marka Rotko centra izstādes kontekstā. Sarunā ar "Delfi" mākslinieks noraida, ka justos lepns par šādu reakciju uz savu darbu izstādīšanu. "No vienas puses, esmu priecīgs, ka mana izstāde ir izpelnījusies šādu uzmanību, taču, no otras puses, mani, protams, uztrauc, kā šis incidents ietekmēs izstāžu rīkošanu un mākslinieciskās izteiksmes brīvību nākotnē," savā atbildē bažījas Raudseps.
Ģertrūdes ielas skumjais remonts: būvniekam sods, pavasarī raks ūdensvadu
Lai gan oktobra beigās pavīdēja cerība, ka remonts Ģertrūdes ielā drīz būs beidzies, tomēr vēl decembra sākumā labiekārtojuma elementi ir tīti melnās plastmasas plēvēs un ielā iegriežas vien retā automašīna. Rīgas domē skaidro, ka darbos iestājies tehn...
"HKScan" pārdos Baltijas biznesu Igaunijas pārtikas koncernam "Maag Grupp"
Rīga, 13.dec., LETA. Somijas gaļas ražotājs "HKScan" parakstījis vienošanos ar Igaunijas pārtikas koncernu "Maag Grupp" par savu akciju pārdošanu Baltijas uzņēmumos "HKScan Estonia", "HKScan Latvia" un "HKScan Lietuva", paziņojis uzņēmums.

Rīga...

Starp IZM budžeta programmām pārdalīs 513 527 eiro
Rīga, 13.dec., LETA. Valdība otrdien atbalstīja 513 527 eiro pārdali starp Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) budžeta programmām.

Rīga, 13.dec., LETA. Valdība otrdien atbalstīja 513 527 eiro pārdali starp Izglītības un zinātnes ministrija...



Komentāri