lv
gTcxRWN4YdBJyiSmNMkG4lMvkAf8DpeFDRrjRnh8
590475

No Hāgas līdz Maskavai jeb kāpēc Krievijai rūp reiss MH17

No Hāgas līdz Maskavai jeb kāpēc Krievijai rūp reiss MH17
Daudzos gadījumos Krievijas dezinformācijas aktivitātes ir ar izteikti īslaicīgu raksturu. Tās tiek veidotas un īstenotas pēc principa "tūlīt un tagad", pielāgojoties pašreizējai situācijai. Attiecīgi, mainoties apstākļiem, mainās arī nepieciešamība pēc dezinformācijas klātbūtnes, it īpaši gadījumos, kad kāds notikums zaudē aktualitāti. Taču reizumis izveidojas situācijas, kurās Krievija cenšas izplatīt dezinformāciju gadu garumā viena vienīga jautājuma dēļ. Šādos gadījumos dezinformācija būs ar mainīgu intensitāti, tai pieaugot tādu notikumu iespaidā, kas apdraud Kremļa intereses un oficiālo pozīciju.
Elīna Pinto: Pilsoniskā sabiedrība – valsts pārmaiņu piektais ritenis?
Topošās Krišjāņa Kariņa valdības virsmērķis "ekonomikas transformācija" iestrēgs inerces smiltīs, ja tā rullēs tikai uz trim koalīcijas partiju riteņiem. Iecerētās zaļās un tehnoloģiskās pārmaiņas no visiem prasīs ērtību atmešanu jaunu vērtību radīšana...
Norisināsies Ziemassvētku grāmatu tirdziņš

Nedēļas nogalē,15. un 16.decembrī, Rīgas Latviešu biedrības namā norisināsies Ziemassvētku grāmatu tirdziņš, informēja Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas izpilddirektore Marika Celma.

Latvijas Grāmatizdevēju asociācija aicina dāvanām zem svētku eglītes...

Koalīcijas līgumā paredzēta trīs ministru biedru amatu izveide

Koalīcijas līgumā paredzēta trīs ministru biedru amatu izveide, bet pašlaik nav paredzēts virzīt konkrētas kandidatūras, aģentūrai LETA pastāstīja viens no partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) līderiem, topošais finanšu ministrs Arvils Ašeradens.

P...



Komentāri