lv
OlPQ7AEKMvfHSYEINJoxAIYnvJVaFlytWilB0fnf
588674

TV3 Life piedāvā raidījumu Ekstrēmie šokolādes meistari

TV3 Life piedāvā raidījumu Ekstrēmie šokolādes meistari

TV3 Life no 13. decembra darbdienās pulksten 13.00 piedāvā jaunu garšas kārpiņas kairinošu raidījumu “Ekstrēmie šokolādes meistari”, kurā talantīgākie šokolādes meistari radīs neticamas šokolādes skulptūras.

Vai tā būtu milzu zivs, vai liels šokolādes mikroskops – nekas nav neiespējams, ja izmanto pareizo tehniku un pārzina kulinārijas trikus.

Raidījumā piedalās 11 šokolādes meistari no visas Lielbritānijas, grandiozo gardumu tapšanā ieguldot rūpīgu darbu un gadiem gūtu pieredzi.

Pamatīgs putenis gaidāms arī naktī
Naktī uz otrdienu Latvijā turpināsies snigšana - centrālajos rajonos stipra, rietumu rajonos ļoti stipra, bet jūras piekrastē arī ļoti stipri putinās, brīdina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).
Švjonteka atzīta par gada pasaules labāko tenisisti; Ostapenko ar Kičenoku pie balvas netiek
Poļu tenisisti Igu Švjonteku Sieviešu tenisa asociācija (WTA) ir atzinusi par aizvadītā gada pasaules labāko tenisisti, kamēr dubultspēļu nominācijā pie balvas netika Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku, svētdien p...
Vāc ziedojumus Vārkavas Romas katoļu baznīcas lustras restaurācijai

Vārkaviete Rudīte Veitmane aicina ziedot Vārkavas Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīcas lustras restaurācijai, liecina publikācija Preiļu novada pašvaldības interneta vietnē.

"Vārkavas baznīcā ir brīnišķīga lustra, taču daudzi ir pievērsuši uzman...



Komentāri