lv
t92KwCSQah6j9pXjaV75VXEKxqNMU2isGoyYPrkZ
584992

Ziedojumu vākšana izceļ trūkumus sociālajā un veselības jomā

Ziedojumu vākšana izceļ trūkumus sociālajā un veselības jomā
Pēc administratīvi teritoriālas reformas aprūpes mājās pakalpojums kļuvis pieejamāks, liecina dati. Tomēr cilvēku nepieciešamība pēc ziedojumiem šajā jomā nav mazinājusies. Kāpēc tā? Kāda ir situācija reģionos? Kādām vajadzībām visbiežāk nepieciešams līdzcilvēku atbalsts? Kā situācija varētu mainīties tuvākajā laikā? Par šiem un citiem jautājumiem runājam raidījumā "Šķēršļu josla".
ASV basketboliste Grainere pēc ieslodzījuma Krievijā aizvadījusi pirmo treniņu desmit mēnešu laikā
ASV basketboliste Britnija Grainere, kura atradās ieslodzījumā Krievijā kopš februāra, svētdien aizvadīja pirmo treniņu desmit mēnešu laikā, sarunā ar ESPN atklāja sportistes aģente Lindsija Kagava-Kolā.
Franču žurnālistes: «Wagner» grupas spēks arvien pieaug, un tas ir ārkārtīgi biedējoši
Francijas augstāko apbalvojumu žurnālistikā Albēra Londra balvu nesen Rīgā saņēma izmeklējošās dokumentālās filmas "Wagner – Putina ēnu armija" režisores Ksenija Boļšakova un Aleksandra Žusē. Filmas veidošanas laikā viņas devās uz Centrālāfrikas Republ...
Rīgas ostā 11 mēnešos pārkrauto kravu apmērs pieaudzis par 9,5%

Rīgas brīvostā šogad 11 mēnešos pārkrauti 21,245 miljoni tonnu kravu, kas ir par 9,5% vairāk nekā 2021.gada attiecīgajā periodā, liecina brīvostas publiskotā informācija.

Visvairāk ostā 2022.gada 11 mēnešos pārkrautas beramkravas - 12,948 miljoni tonnu,...



Komentāri