lv
2wwrMWpAaZcmNdb9oKBA27JE3oUAOsAUVuF70MIZ
584941

Franču žurnālistes: «Wagner» grupas spēks arvien pieaug, un tas ir ārkārtīgi biedējoši

Franču žurnālistes: «Wagner» grupas spēks arvien pieaug, un tas ir ārkārtīgi biedējoši
Francijas augstāko apbalvojumu žurnālistikā Albēra Londra balvu nesen Rīgā saņēma izmeklējošās dokumentālās filmas "Wagner – Putina ēnu armija" režisores Ksenija Boļšakova un Aleksandra Žusē. Filmas veidošanas laikā viņas devās uz Centrālāfrikas Republiku un citiem bīstamiem reģioniem, lai izmeklētu, kā darbojas bēdīgi slavenā "Wagner" algotņu grupa.
Rīgas ostā 11 mēnešos pārkrauto kravu apmērs pieaudzis par 9,5%

Rīgas brīvostā šogad 11 mēnešos pārkrauti 21,245 miljoni tonnu kravu, kas ir par 9,5% vairāk nekā 2021.gada attiecīgajā periodā, liecina brīvostas publiskotā informācija.

Visvairāk ostā 2022.gada 11 mēnešos pārkrautas beramkravas - 12,948 miljoni tonnu,...

Preiļu novadā paplašināts pašvaldības pabalstu saņēmēju loks

Preiļu novadā paplašināts pašvaldības pabalstu saņēmēju loks, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Ar grozījumiem Preiļu novada pašvaldības saistošajos noteikumos paredzēts, ka turpmāk vientuļie pensionāri un personas ar I un II...

Alūksnes novadā Ziemassvētku saldumu paciņas saņems arī seniori

Alūksnes novada pašvaldība sarūpē Ziemassvētku saldumu paciņas Alūksnes novada teritorijā deklarētajiem pirmsskolas vecuma bērniem līdz septiņu gadu vecumam, kas neapmeklē skolu, bērniem ar invaliditāti un senioriem, kuri līdz šā gada 31.decembrim ir s...



Komentāri