lv
Hq2KQhMxdLhSWitwXLtFSdN3N7kot46VAPnZzm09
584411

Līdz pēcpusdienai reģistrēti jau seši satiksmes negadījumi ar cietušajiem

Līdz pēcpusdienai reģistrēti jau seši satiksmes negadījumi ar cietušajiem

Latvijā šodien līdz pēcpusdienai reģistrēti jau seši ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, uzzināja Valsts policijā.

No plkst.6 līdz šim brīdim valstī reģistrēti 63 avārijas bez cietušajiem un seši negadījumi, kuros cietušas septiņas personas.

Negadījumu skaits ir tāds pats kā ikdienā.

Ja noticis negadījums un tajā nav cietušu personu vai bojāta trešās personas manta, iesaistīti divi auto, kuri var turpināt ceļu, tad šādā gadījumā labāk noformēt saskaņoto paziņojumu.

Pēdējā diennaktī visvairāk snidzis Latvijas austrumu novados, kur sniega sega vietām kļuvusi par 10-15 centimetriem biezāka, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Tikmēr Talsu apkārtnē ir kritiski slikti braukšanas apstākļi un autoceļu uzturēšanas darbi šobrīd tur ir maz efektīvi vai ar nulles efektu, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Talsu apkārtnē uz visiem autoceļiem ir kritiski slikti braukšanas apstākļi - ceļi apledo, redzamība ir 40 metru robežās, veidojas aizputinājumi, ceļi var būt neizbraucami. Uzturēšanas darbi patlaban ir maz efektīvi vai arī ar nulles efektu.

LVC aicina izvērtēt nepieciešamību doties ceļā šajā apkārtnē un patlaban atlikt neobligātos braucienus.

Valdība sakārtošot sekundāro veselības aprūpi un hronisko pacientu aprūpes tīklu

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) topošās otrās valdības deklarācijā varētu tikt ierakstīta apņemšanās nodrošināt sekundārās veselības aprūpes un hronisko pacientu aprūpes tīkla sakārtošanu, veidojot slimnīcu reģionālos konsorcijus un nostiprino...

Piedāvā jaunu rehabilitācijas kursu pēc ārstēšanās slimnīcā
Sociālās integrācijas valsts aģentūra (SIVA) piedāvā jaunu rehabilitācijas kursu personām, kuras pēc ārstēšanās slimnīcā jau ir izgājušas medicīnisko rehabilitāciju stacionārā vai dienas stacionārā, portālu "Delfi" informēja SIVA sabiedrisko attiecību ...
'Eksporta un inovācijas balvas' pasniegšanā godinās veiksmīgākos Latvijas uzņēmumus
Svinīgā ceremonijā 14. decembrī plkst. 19.00, atjaunotajā Rīgas cirka ēkā, Valsts prezidenta Egila Levita klātbūtnē tiks godināti konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2022" laureāti. Ceremonijai tiešraidē varēs sekot līdzi Latvijas Investīciju un att...


Komentāri