lv
gj1ZFyAX9bohoRbTSms4lEdRw5hSn112kzgf3tgR
584382

'Eksporta un inovācijas balvas' pasniegšanā godinās veiksmīgākos Latvijas uzņēmumus

'Eksporta un inovācijas balvas' pasniegšanā godinās veiksmīgākos Latvijas uzņēmumus
Svinīgā ceremonijā 14. decembrī plkst. 19.00, atjaunotajā Rīgas cirka ēkā, Valsts prezidenta Egila Levita klātbūtnē tiks godināti konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2022" laureāti. Ceremonijai tiešraidē varēs sekot līdzi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) facebook lapā un platformā delfi.lv.
Viļņā līdz nākamā gada beigām plānots nojaukt nepabeigto Maskavas namu
Viļņas pilsētas apgabaltiesa atļāvusi Valsts teritorijas plānošanas un būvniecības inspekcijai nojaukt tā dēvēto Maskavas namu, kura būvniecība Lietuvas galvaspilsētā nav pabeigta.
Gripas epidēmijas dēļ Stradiņa slimnīca ierobežo pacientu apmeklētāju plūsmu
Saistībā ar gripas epidēmijas sākumu Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā (PSKUS) ierobežoti pacientu apmeklējumi, tie iespējami, tikai iepriekš saskaņojot ar nodaļas personālu – ārstējošo ārstu, virsmāsu vai dežūrspeciālistu, informēja PSKUS.
Narkoloģe: Cīņā ar alkohola atkarību jāiesaistās gan ģimenei, gan darba vietai, gan ģimenes ārstam
Lai atklātu un ārstētu alkohola atkarības problēmu, ļoti svarīga ir ģimenes, darba vietas un citu līdzcilvēku iesaiste, taču lielu lomu spēlē arī ģimenes ārsts, kuram šo problēmu vajadzētu atpazīt un virzīt pacientu gan pie psihologa, gan narkologa, La...


Komentāri