lv
nNAcqk8tQIDg4vaT47Kz31qbq9jJw8sX0jEhc3Tx
583193

Aicina uz vienīgo teātra izrādi Rīgā - Šreka trakais jaunais gads

Aicina uz vienīgo teātra izrādi Rīgā - Šreka trakais jaunais gads

Kinoteātrī “Splendid Palace” 18. decembrī pulksten 12.00 ar vienīgo teātra izrādi Rīgā visu ģimeni priecēs “Šreka trakais jaunais gads”. Izrādes režisors ir Imants Strads.

Jaunā gada svinību laikā karalis gatavojas savas meitas kāzām ar Šreku un lielajām svinībām, bet pēkšņi pie viņa ierodas negantais princis Hugo un paziņo, ka kāzu nebūs. Senos rakstos teikts – princesi var precēt tas, kurš uzvarēs godīgā sacensībā par viņas roku. Karalim nav citas izejas, kā izsludināt šīs sacensības un te nu arī sākas visas patikšanas un nepatikšanas. Vai Šrekam izdosies uzvarēt nešpetno Hugo?

Šī būs aizraujoša, muzikāla izrāde visai ģimenei, kurā netrūks jautrības un piedzīvojumu. Izrādē piedalās Rīgas teātru un Valmieras teātra aktieri, savukārt Šreka ādā ieslēpies lielisks humora sapratējs – Dailes teātra lieliskais aktieris Imants Strads.

Kā teic kinoteātra “Splendid Palace” mākslinieciskā vadītāja Daira Āboliņa: “Imanta Strada teātra un kino varoņi vienmēr ir labestīgi un omulīgi.” Šreks ir Imanta Strada jaunākā loma, kas radīta tieši šī gada nogalei.

Ieteicamais vecums: 3+

Biļetes pieejamas kinoteātra “Splendid Palace” kasē, kā arī www.splendidpalace.lv.

Miris trīskārtējais NBA čempions (+FOTO)

Svētdien 79 gadu vecumā mūžībā devies trīskārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Pols Sailass, paziņoja viņa ģimene.

Hjūstonas "Rockets" galvenā trenera Stīvena Sailasa tēvs Pols Sailass bija basketbolists, treneris un arī spēlētāju ...

Sanktpēterburgā mobilizētajiem vāc balalaikas, bajānus un mutes harmonikas
Sanktpēterburgas pašvaldības Gagarinskas rajona municipālā apgabala lapā sociālajā tīklā "Vkontakte" izsludināta mūzikas instrumentu vākšana karam Ukrainā mobilizētajiem rezervistiem, vēsta raidsabiedrības BBC krievu valodas dienests.
Sargeņģeļa izglābtie – Kijivā iedzīvotāji atgriežas pēc uzlidojuma atjaunotā ēkā
Ukrainā pamazām notiek arī karā izpostīto dzīvojamo ēku atjaunošana. Pēc deviņu mēnešu ilga pārtraukuma šonedēļ Kijivas galvaspilsētā durvis saviem iemītniekiem vērs daudzdzīvokļu nams, kas tika pamatīgi izpostīts Krievijas uzlidojumā marta vidū. Latvi...


Komentāri