lv
4NCP2y6ImLarAM3jBpF7lXT2LD5X7iVuoEKSP5L4
583192

Miris trīskārtējais NBA čempions (+FOTO)

Miris trīskārtējais NBA čempions (+FOTO)

Svētdien 79 gadu vecumā mūžībā devies trīskārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Pols Sailass, paziņoja viņa ģimene.

Hjūstonas "Rockets" galvenā trenera Stīvena Sailasa tēvs Pols Sailass bija basketbolists, treneris un arī spēlētāju asociācijas prezidents.

Bijušais uzbrucējs Sailass trīs NBA čempiontitulus izcīnīja spēlētāja statusā. Divreiz viņš to paveica ar Bostonas "Celtics" un vienu reizi ar Sietlas "SuperSonics".

Sailass trenera karjeru sāka astoņdesmitajos gados pie Sandjego "Clippers" stūres. Pēc tam viņš vairāk nekā desmit gadus bija asistents līdz atkal atgriezās galvenā trenera amatā, vadot Šarlotas "Hornets", Ņūorleānas "Hornets", Klīvlendas "Cavaliers" un Šarlotas "Bobcats" komandas.

Savas komandas viņš aizveda līdz 400 uzvarām - 387 regulārajā čempionātā un 13 izslēgšanas turnīrā.

Klīvlendā Sailasa vadībā savas pirmās sezonas NBA aizvadīja līgas superzvaigzne Lebrons Džeimss.

Sanktpēterburgā mobilizētajiem vāc balalaikas, bajānus un mutes harmonikas
Sanktpēterburgas pašvaldības Gagarinskas rajona municipālā apgabala lapā sociālajā tīklā "Vkontakte" izsludināta mūzikas instrumentu vākšana karam Ukrainā mobilizētajiem rezervistiem, vēsta raidsabiedrības BBC krievu valodas dienests.
Sargeņģeļa izglābtie – Kijivā iedzīvotāji atgriežas pēc uzlidojuma atjaunotā ēkā
Ukrainā pamazām notiek arī karā izpostīto dzīvojamo ēku atjaunošana. Pēc deviņu mēnešu ilga pārtraukuma šonedēļ Kijivas galvaspilsētā durvis saviem iemītniekiem vērs daudzdzīvokļu nams, kas tika pamatīgi izpostīts Krievijas uzlidojumā marta vidū. Latvi...
Britu izlūki: Krievija nav atteikusies no plāna sagrābt četrus Ukrainas apgabalus
Lielbritānijas izlūkdienesti savā vērtējumā par situāciju Ukrainā vēsta, ka Krievija joprojām vēlas pilnībā pārņemt savā kontrolē Doneckas, Luhanskas, Zaporižjas un Hersonas apgabalus, taču tā nespēs to izdarīt.


Komentāri