lv
Zdvk3SwgfLd0ZdaDwBMNxkVwHJkCpWEp1R7JTunS
582504

Bērnu ar īpašām vajadzībām talantu attīstībai notiks ikgadējais labdarības koncerts «Nāc līdzās Ziemassvētkos!»

Bērnu ar īpašām vajadzībām talantu attīstībai notiks ikgadējais labdarības koncerts «Nāc līdzās Ziemassvētkos!»
16.decembrī 19.00 Torņkalna baznīcā notiks labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", kura nosaukums šogad ir "Gaišie sapņi". Kopā ar festivāla "Nāc līdzās!" laureātiem – talantīgajiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām uzstāsies iemīļoti skatuves mākslinieki Ilona Bagele, Evija Martinsone, Jānis Apeinis, Agnese Egliņa, Renārs Kaupers, Marija Naumova, Ingus Ulmanis, Rūta Dūduma, Ivo Fomins, Atis Ieviņš, Katrīna Dimanta,  koris "Kamēr" un grupa "Audiokvartāls". Kopā ar viņiem muzicēs "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" orķestris Andra Sējāna un Jēkaba Jančevska vadībā, informēja rīkotāji.
Sākas atsevišķu biļešu tirdzniecība uz pasaules hokeja čempionāta spēlēm Rīgā

No šodienas pārdošanā nonāks vienu spēļu biļetes uz 2023.gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm Rīgā.

Jebkurš līdzjutējs jau pirmdien vietnē "iihf.passportix.eu" varēs iegādāties spēļu biļetes uz visiem B apakšgrupas mačiem un diviem ceturtdaļfināliem, ...

Janvārī būs skatāms koncertuzvedums Mazais princis

Koncertuzvedums "Mazais princis" nākamā gada janvārī būs skatāms Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars", informēja Liepājas Simfoniskā orķestra sabiedrisko attiecību vadītāja Iveta Vēvere.

Pagājušajā vasarā festivālā "Liepājas skaņas Rundāles pilī" Lie...

Ziņo arī The Guardian: Krievu neonacistu grupējums vāc izlūkinformāciju Baltijā

Britu laikraksts "The Guardian" vēsta, ka ar Kremli saistītais krievu neonacistu paramilitārais grupējums "Rusič" aicinājis savus atbalstītājus vākt un iesniegt ziņas par militāro infrastruktūru Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Laikraksts norāda, ka šis kr...



Komentāri