lv
3O6r3nIhxaEpdNxT8yO8hZLniI3ZbJWBU3b9EIWn
581355

Lidosta Rīga brīdina par iespējamu reisu kavēšanos un reisu atcelšanu

Lidosta Rīga brīdina par iespējamu reisu kavēšanos un reisu atcelšanu

Lidosta "Rīga" brīdina par iespējamu ielidojošo un izlidojošo reisu kavēšanos un reisu atcelšanu laika apstākļu dēļ, teikts lidostas mājaslapā publiskotajā informācijā.

"Laika apstākļi šodien ietekmē lidojumu grafiku Eiropā, tostarp arī Baltijas reģionā un Rīgā. Tāpēc šodien ir gaidāmas ielidojošo un izlidojošo reisu kavēšanās un reisu atcelšana," vēsta lidostā.

Tādējādi pasažieri, kuriem pirmdien ir plānots lidot uz Rīgu vai izlidot no lidostas "Rīga", ir aicināti sekot reisa informācijai lidostas mājaslapā un sazināties ar aviokompāniju.

LETA jau vēstīja, ka Kurzemē pirmdien spēkā ir Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra izsludinātais oranžā līmeņa brīdinājums par stipru sniegu un puteni, bet pārējā valstī spēkā ir dzeltenās pakāpes brīdinājums.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Uzspridzināta Vagner kaujinieku bāze Kadijivkā, ziņo Luhanskas ukraiņi

Krievijas okupētajā Luhanskas apgabala pilsētā Kadijivkā uzspridzināta viesnīca, kur bāzējās Krievijas algotņu grupējuma "Vagner" kaujinieki, svētdien paziņojis Luhanskas apgabala kara administrācijas vadītājs Serhijs Haidajs.

Viņš sacīja, ka nogalināti...

Kurš nošāva Garkalnu? Traģiskajās medībās jautājumu vairāk, nekā atbilžu

Pirms divām nedēļām Pierīgā notikušās medības, kurās piedalījās Valsts policijas priekšnieka vietnieks Juris Šulte, joprojām apvij visai daudz baumu un pretrunu. Medībās mira apsardzes biznesā zināms uzņēmējs Jānis Garkalns, bet no oficiāliem un neofic...

Lidosta 'Rīga' laikapstākļu dēļ slēdz skrejceļu
Laikapstākļu dēļ lidosta "Rīga" līdz pulksten 11 slēgusi skrejceļu, paziņojumā medijiem norāda lidostas Komunikācijas projektu vadītāja Ilze Salna.


Komentāri