lv
Q4cd7jEKpdGNSESvUfX59P5ohLIpsZuJW37ZWwXj
581354

Uzspridzināta Vagner kaujinieku bāze Kadijivkā, ziņo Luhanskas ukraiņi

Uzspridzināta Vagner kaujinieku bāze Kadijivkā, ziņo Luhanskas ukraiņi

Krievijas okupētajā Luhanskas apgabala pilsētā Kadijivkā uzspridzināta viesnīca, kur bāzējās Krievijas algotņu grupējuma "Vagner" kaujinieki, svētdien paziņojis Luhanskas apgabala kara administrācijas vadītājs Serhijs Haidajs.

Viņš sacīja, ka nogalināti daudzi "Vagner" kaujinieki un daudzi no ievainotajiem ies bojā medicīniskās palīdzības trūkuma dēļ.

Ienaidnieka zaudējumi ir ievērojami, uzsvēra Haidajs.

Kurš nošāva Garkalnu? Traģiskajās medībās jautājumu vairāk, nekā atbilžu

Pirms divām nedēļām Pierīgā notikušās medības, kurās piedalījās Valsts policijas priekšnieka vietnieks Juris Šulte, joprojām apvij visai daudz baumu un pretrunu. Medībās mira apsardzes biznesā zināms uzņēmējs Jānis Garkalns, bet no oficiāliem un neofic...

Lidosta 'Rīga' laikapstākļu dēļ slēdz skrejceļu
Laikapstākļu dēļ lidosta "Rīga" līdz pulksten 11 slēgusi skrejceļu, paziņojumā medijiem norāda lidostas Komunikācijas projektu vadītāja Ilze Salna.
Eksperta padomi: pieci soļi restorāniem lieliskai attālināto klientu pieredzei
Didzis Grāvītis ir viesmīlības un komunikācijas treneris ar apmācību pieredzi vairākās nozarēs. Pirms tam 10 gadus strādājot viesmīlības nozarē, ar to joprojām uztur ciešu saikni, palīdzot arī restorāniem, bāriem un kafejnīcām uzlabot klienta pieredzi ...


Komentāri