lv
qqTqjwg7k4EeCij53efdqERoicMb3LxPdwLYkulC
555072

Notikusi traģēdija Krāslavas novadā - automašīna nāvējoši traumējusi gājēju

Notikusi traģēdija Krāslavas novadā - automašīna nāvējoši traumējusi gājēju

Piektdienas vakarā Krāslavas novada Asūnes pagastā kāda automašīna nāvējoši traumējusi gājēju, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļa.

Negadījums noticis ap plkst.18.50 Račevā uz autoceļa Ferma-Račeva-Ļutavci (V624). Autovadītājs ar "Audi A6" uzbraucis gājējai, kura no gūtajām traumām notikuma vietā mirusi.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 184 ceļu satiksmes negadījumi, astoņos no tiem cietuši kopskaitā desmit cilvēki, bet vienā - jau minētajā - ir bojāgājušais, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūra LETA uzzināja, ka viens no negadījumiem ar cietušo noticis ap plkst.14 Dobeles novada Tērvetes pagastā, saduroties vieglajai automašīnai un traktoram. Ugunsdzēsēji glābēji izcēluši cilvēku no vieglās automašīnas un nodevuši to mediķiem, kā arī sakārojuši ceļa braucamo daļu un atvienojuši spēkratu akumulatoru klemmes.

Rīgas centrālais Ziemassvētku gaismas noformējums izmaksās 204 000 eiro

Rīgas centrālais Ziemassvētku gaismas noformējums izmaksās vairāk nekā 200 000 eiro, un to veidos SIA "First Sevice", kas strādā ar zīmolu "December design", noskaidroja aģentūra LETA.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde, pakāp...

ISW: Krievijas armija arvien vairāk paļaujas uz Irānā ražotām ieroču sistēmām
Krievijas armija arvien vairāk paļaujas uz Irānā ražotām ieroču sistēmām, jo tās augstas precizitātes ieroču arsenāls ir noplicināts, jaunākajā ziņojumā par situāciju Ukrainas frontēs vēsta ASV Kara studiju institūts (ISW).
Uz politiskā cirka fona. Kā par vidi un klimata pārmaiņām savos darbos runā Latvijas mākslinieki
27 gadu laikā kopš ANO pirmās klimata konferences Berlīnē šī politisko līderu sanāksme arvien biežāk tiek nodēvēta par ceļojošo politisko cirku, tādējādi norādot, ka šo sanāksmju laikā netiek panāktas jēgpilnas vienošanās. Aktīvistu cīņā par upuri kļuv...


Komentāri