lv
YtPErXEoszHkkiYkd1tr2XB51VTmzbjtIezvCt1K
548994

"Latvijas attīstībai" kopsapulcē vēlēs jaunu partijas valdi

"Latvijas attīstībai" kopsapulcē vēlēs jaunu partijas valdi
Rīga, 10.dec., LETA. Partija "Latvijas attīstībai" (LA) šodien kongresā vēlēs jaunu partijas valdi, aģentūru LETA informēja LA pārstāvis Kristiāns Vasiļevskis.

Rīga, 10.dec., LETA. Partija "Latvijas attīstībai" (LA) šodien kongresā vēlēs jaunu partijas valdi, aģentūru LETA informēja LA pārstāvis Kristiāns Vasiļevskis.

Kopsapulce jeb kongress no plkst.11 notiks viesnīcā "AC Hotel by Marriott Riga".

Kopsapulces laikā partija un tās līderi atskatīsies uz deviņiem darbības gadiem. Kongresa delegāti ievēlēs jaunu partijas valdi trīs līdzpriekšsēdētāju un astoņu valdes locekļu sastāvā.

Papildus tam kongresa delegāti lems par partijas "reformu darba grupas" ziņojuma apstiprināšanu, kā arī apstiprinās jauno ētikas kodeksu.

Kongresam nav paredzēta tiešraide, tādēļ mediju pārstāvji kongresa apmeklēšanai varēja pieteikties līdz piektdienai.

Jau ziņots, ka politisko partiju apvienību "Attīstībai/Par!" (AP) veidojošās partijas - Kustība "Par!" ("Par!"), LA un "Izaugsme" - turpmāko politisko darbību organizēs patstāvīgi, kā arī vēlēs jaunas valdes un priekšsēdētājus.

"Par!" partijas sanāksmē sestdien trīs līdzpriekšsēdētāju amatā ievēlēja Inesi Voiku, Laimu Geikina un Vladislavu Marāni.

Saeimas vēlēšanas izrādījās "liktenīgas" valdošajā koalīcijā ietilpstošajiem politiskajiem spēkiem AP un "Konservatīvajiem", kā arī krievvalodīgo elektorāta ilggadējai līderei "Saskaņai", kas nespēja pārvarēt 5% vēlēšanu barjeru un ir palikuši ārpus nākamā parlamenta sasaukuma. AP iekļūšanai jaunajā Saeimas sasaukumā pietrūka vien aptuveni 250 balsis.

Ādažu novadā notiks trīs sveču darbnīcas Ukrainas karavīru atbalstam
Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Ādažu novadā notiks trīs sveču darbnīcas, lai atbalstītu Ukrainas karavīrus cīņā par dzimtenes aizstāvēšanu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Ādažu novadā notiks trīs sveču darbnīcas, l...

Rīgas apkaimēs un centrā notiks Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti
Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Rīgas apkaimēs un centrā notiks Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Rīgas apkaimēs un centrā notiks Trešajai advente...

Aizputē norisināsies Liepājas apriņķa deju lielkoncerts "No sirds uz sirdi"
Rīga, 10.dec., LETA. Šodien plkst.18 Aizputes sporta centrā "Lejaskurzeme" norisināsies tradicionālais Liepājas apriņķa deju lielkoncerts "No sirds uz sirdi", aģentūru LETA informēja Dienvidkurzemes novada sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Elbere....


Komentāri