lv
V2l5EgDT8lvQZd80369Zh3HnBnkfklEEXZn04MqO
548993

Ādažu novadā notiks trīs sveču darbnīcas Ukrainas karavīru atbalstam

Ādažu novadā notiks trīs sveču darbnīcas Ukrainas karavīru atbalstam
Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Ādažu novadā notiks trīs sveču darbnīcas, lai atbalstītu Ukrainas karavīrus cīņā par dzimtenes aizstāvēšanu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Ādažu novadā notiks trīs sveču darbnīcas, lai atbalstītu Ukrainas karavīrus cīņā par dzimtenes aizstāvēšanu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Pašvaldībai, sadarbojoties ar biedrību "Tavi draugi", ieplānotas trīs sveču darbnīcas Ādažu sporta centrā, Gaujas ielā 30, Carnikavas novadpētniecības centrā, Jomas ielā 7 un Baltezera baznīcā, Baznīcas ielā 1.

Iedzīvotāji aicināti uz darbnīcu nest tīras, tukšas skārda bundžas un parafīna sveces.

Baltezerā darbnīca būs atvērta no plkst.10 līdz 17, Ādažu sporta centrā - no plkst.10.30 līdz 15, bet Carnikavā - no plkst.12 līdz 15. Izgatavotās ierakumu sveces vēlāk aizceļos uz Ukrainu, palīdzot ukraiņu karavīriem ierakumos sasildīties un pagatavot ēdienu.

Ādažu sporta centrā sveču darbnīca vismaz līdz gada nogalei darbosies pastāvīgi - trešdienās 14., 21. un 28.decembrī tā būs atvērta no plkst.16.30 līdz 19, bet sestdienās 10. un 17.decembrī no plkst.10.30 līdz 15.

Ādažu novada pašvaldība aicina arī turpmāk nogādāt tīras skārda bundžas uz Valsts un pašvaldības vienotajiem klientu apkalpošanas centriem Ādažos un Carnikavā, lai pēc tam izgatavotu ierakumu sveces Ukrainas aizstāvjiem.

Rīgas apkaimēs un centrā notiks Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti
Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Rīgas apkaimēs un centrā notiks Trešajai adventei veltīti pasākumi un koncerti, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Rīga, 10.dec., LETA. Šodien Rīgas apkaimēs un centrā notiks Trešajai advente...

Aizputē norisināsies Liepājas apriņķa deju lielkoncerts "No sirds uz sirdi"
Rīga, 10.dec., LETA. Šodien plkst.18 Aizputes sporta centrā "Lejaskurzeme" norisināsies tradicionālais Liepājas apriņķa deju lielkoncerts "No sirds uz sirdi", aģentūru LETA informēja Dienvidkurzemes novada sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Elbere....
Pēc rekonstrukcijas un jaunu ekspozīciju izveides atklāj Daugavpils Inovāciju centru
Rīga, 10.dec., LETA. Pēc rekonstrukcijas un jaunu ekspozīciju izveides šodien, 10.decembrī, plkst.12 atklās Daugavpils Inovāciju centru (DIC), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Rīga, 10.dec., LETA. Pēc rekonstrukcijas un jaunu ekspozīciju izve...



Komentāri