lv
PTiIlKAp6EjqMbB8gEKxNHU8Eqxt8z0Wr7cwl1sp
545935

Aizsargs Savaļnieks pēc vienas sezonas atgriežas RFS komandā

Aizsargs Savaļnieks pēc vienas sezonas atgriežas RFS komandā

Latvijas futbola izlases aizsargs Roberts Savaļnieks atgriezies RFS komandā, informē galvaspilsētas klubs.

Novembra beigās Savaļnieka iepriekš pārstāvētā "Liepāja" paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi līgumu ar futbolistu.

RFS informē, ka līgums parakstīts uz divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu.

29 gadus vecais Savaļnieks "Liepājas" komandā atgriezās pirms šīs sezonas. Šajā sezonā Savaļnieks vārtus neguva, toties asistēja 16 rezultatīvos sitienos, kas bija otrs labākais rādītājs Latvijas virslīgā.

Pirms tam Savaļnieks četras sezonas pārstāvēja RFS, ar kuru uzvarēja Latvijas čempionātā un arī kausa izcīņā. Vienu sezonu Savaļnieks spēlēja "Riga" rindās, bet pirms tam pirmo termiņu bija "Liepājas" sastāvā, 2015.gadā palīdzot vēju pilsētas komandai izcīnīt savu pirmo un līdz šim vienīgo Latvijas čempiontitulu.

Kluba "Liepājas Metalurgs" audzēknis Savaļnieks šajā komandā uzsāka arī profesionāļa gaitas, bet pa vidu pārstāvot Liepājas vienības viņš arī trīs spēles aizvadīja Polijas klubā Belastokas "Jagiellonia".

Latvijas izlases sastāvā Savaļnieks piedalījies 47 spēlēs un guvis divus vārtus.

RFS aizvadītajā sezonā sasniedza UEFA Konferences līgas grupu turnīru, virslīgā izcīnīja bronzas medaļas, bet kausa izcīņā piedzīvoja zaudējumu finālā.

Pelšs Stokholmā pārrunā ES stratēģiskos izaicinājumus, uzsverot atbalstu Ukrainai
Rīga, 9.dec., LETA. Ceturtdien un piektdien Stokholmā Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs piedalījās Eiropas Savienības (ES) ārlietu ministriju valsts sekretāru un ģenerālsekretāru sanāksmē, kurā pārrunāja ES stratēģiskos izaicinājum...
papildināta - Vietām Latvijā izveidojusies migla
(Pievienota 2.rindkopa.)

(Pievienota 2.rindkopa.)

Rīga, 9.dec., LETA. Šodien pēcpusdienā vietām Latvijā izveidojusies migla ar redzamību 100-500 metri, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas dienesta un Valsts ugunsdzēsības un glā...

Beļģijas policija aizturējusi Eiropas Parlamenta viceprezidenti
Beļģijas policija piektdienas vakarā Briselē aizturējusi Eiropas Parlamenta (EP) deputāti sociālisti Evu Kaili no Grieķijas, kas ir viena no EP viceprezidentēm, aģentūrai AFP pavēstīja lietai tuvu stāvošs avots.


Komentāri