lv
5kkMGs94Vp2KBbao4TZmIjraiGkn1DrNJbnUrq9z
545933

papildināta - Vietām Latvijā izveidojusies migla

papildināta - Vietām Latvijā izveidojusies migla
(Pievienota 2.rindkopa.)

(Pievienota 2.rindkopa.)

Rīga, 9.dec., LETA. Šodien pēcpusdienā vietām Latvijā izveidojusies migla ar redzamību 100-500 metri, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas dienesta un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji.

Kā brīdina sinoptiķi, nakts gaitā migla veidosies arī citviet Latvijā un saglabāsies arī sestdien pa dienu.

Iedzīvotāji tiek brīdināti, ka atsevišķās vietās migla var būt ļoti bieza. Tā var ietekmēt ikdienas aktivitātes, kas paredzētas ārā. Migla var izraisīt lidojumu kavēšanos, apgrūtināt braukšanas apstākļus, kā arī prasīt ilgāku laiku pārbraucieniem.

Brīdinājums spēkā līdz sestdienas plkst.20.

Beļģijas policija aizturējusi Eiropas Parlamenta viceprezidenti
Beļģijas policija piektdienas vakarā Briselē aizturējusi Eiropas Parlamenta (EP) deputāti sociālisti Evu Kaili no Grieķijas, kas ir viena no EP viceprezidentēm, aģentūrai AFP pavēstīja lietai tuvu stāvošs avots.
Diasporas konsultatīvajā padomē apspriež Latviešu valodas darba grupas izveidi
Rīga, 9.dec., LETA. Šodien 2022.gada noslēdzošajā Diasporas konsultatīvās padomes sēdē apspriesta Latviešu valodas darba grupas izveide, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Rīga, 9.dec., LETA. Šodien 2022.gada noslēdzošajā Diaspora...

ASV cenšas bloķēt Microsoft plānu pārņemt spēļu izstrādātāju Activision Blizzard

ASV Federālās tirdzniecības komisija (FTC) ceturtdien tiesā iesniegusi prasību, lai bloķētu ASV datorprogrammatūras kompānijas "Microsoft" iecerēto darījumu iegādāties videospēļu izstrādātāju "Activision Blizzard".

FTC norāda, ka šādi rīkojas saistībā a...



Komentāri