lv
T6a9Nes2AU7Fxvq3S9buhditNalprI849ulm3hWU
542801

Kapseļu ielas bērnunamam Rīgā – 100; joprojām aktuāls jautājums – kā atrast mājas ikvienam

Kapseļu ielas bērnunamam Rīgā – 100; joprojām aktuāls jautājums – kā atrast mājas ikvienam
Valsts sociālās aprūpes centra "Rīga" Kapseļu ielas filiālei piektdien aprit 100 gadu, un pirms vairākiem gadiem doto solījumu panākt, ka katrs Latvijas bērns dzīvo ģimenē, – politiķiem un amatpersonām nav izdevies panākt. Kapseļu ielas bērnunamā pašlaik mīt 27 bērni ar smagām veselības problēmām. Tieši par bērniem ar smagiem funkcionāliem traucējumiem aprūpes institūcijās, uzdodot jautājumu – kurp dodamies, piektdien bērnunamā rīkoja diskusiju, iesaistot vecākus, ierēdņus un sociālos darbiniekus.
Grieķijā turpinās nemieri pēc romu pusaudža sašaušanas
Grieķijā ceturtdien vakarā turpinājās romu nekārtības, kas notiek kopš pirmdienas, kad policija pakaļdzīšanās laikā Salonikos sašāva romu pusaudzi.
Uzbūvēta pēdējā «Boeing» 747 sērijas lidmašīna
Noslēgusies vēl viena ēra aviācijas nozarē. Pēc teju 53 gadu aktīva darba un vairāk nekā 1500 saražotām lidmašīnām ASV aviobūves milzis "Boeing" paziņojis, ka uzbūvēta pēdējā 747. sērijas lidmašīna.
Aizkraukles novadā pieaug maksa par pašvaldības pakalpojumiem – dušu un veļas mazgāšanu
Aizkraukles novadā no 1. decembra būtiski paaugstināta maksa par pašvaldības sniegtajiem higiēnas pakalpojumiem-dušas un veļasmašīnas izmantošanu. Jaunjelgavā, kur aptuveni trešdaļai iedzīvotāju mājās nav ne dušas, ne vannas, par iespēju nomazgāties ta...


Komentāri