lv
f6ttMam2taI4vvEpAtkbnQizZ8PLnL9IcFZvrL1v
542797

Aizkraukles novadā pieaug maksa par pašvaldības pakalpojumiem – dušu un veļas mazgāšanu

Aizkraukles novadā pieaug maksa par pašvaldības pakalpojumiem – dušu un veļas mazgāšanu
Aizkraukles novadā no 1. decembra būtiski paaugstināta maksa par pašvaldības sniegtajiem higiēnas pakalpojumiem-dušas un veļasmašīnas izmantošanu. Jaunjelgavā, kur aptuveni trešdaļai iedzīvotāju mājās nav ne dušas, ne vannas, par iespēju nomazgāties tagad jāmaksā nedaudz vairāk kā septiņi eiro. Divreiz mēnesī bez maksas, bet pēc tam ar 50% atlaidi gan varēšot nomazgāties un veļu izmazgāt mazaizsargāto grupu cilvēki.
Ziemas rapsis šogad iesēts par vismaz 10% mazākās platībās nekā pērn

Pēc biedrības "Zemnieku saeima" aplēsēm un zemnieku sniegtās informācijas, ziemas rapsis ir iesēts vismaz par 10% mazākās platības nekā pērn, stāstīja "Zemnieku saeimas" valdes priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja-Burmistre.

Viņa norādīja, ka atse...

Pētījums: Uzņēmumu vadītājiem Latvijā atalgojums audzis par 8,4%

Uzņēmumu vadītājiem Latvijā atalgojums šogad audzis vidēji par 8,4%, bet valdes locekļiem - par 11,8%, liecina atalgojuma pētījumu un vadības konsultāciju uzņēmuma "Figure Baltic Advisory" augstākā līmeņa vadītāju atalgojuma 2022.gada pētījuma dati.

Lie...

Viļņas Antakalnes kapsētā demontētas PSRS okupācijas spēku karavīru skulptūras
Viļņas Antakalnes kapsētā demontētas sešas pelēka granīta skulptūras PSRS okupācijas karaspēka karavīriem, piektdien paziņoja Lietuvas galvaspilsētas pašvaldība.


Komentāri