lv
7eXZ0Qnj0nsWYhjYdaRfiRCNCfBwfLLfNnVq2EXB
541037

Jāredz! Marejs pēdējā sekundē nodrošina uzvaru pār Trail Blazers (+VIDEO)

Jāredz! Marejs pēdējā sekundē nodrošina uzvaru pār Trail Blazers (+VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā ceturtdien Džamals Marejs pēdējā sekundē realizēja tālmetienu, palīdzot Denveras "Nuggets" viesos pieveikt Portlendas "Trail Blazers" vienību.

Mājinieki īsu mirkli pirms mača beigām bija vadībā ar 120:118, tomēr 0,9 sekundes pirms finālsvilpes Marejs izpildīja sekmīgu trīspunktu metienu, liekot Portlendas komandai samierināties ar zaudējumu 120:121 (36:30, 28:33, 35:26, 21:32).

No neveiksmes "Trail Blazers" neglāba arī Damjana Lilarda 40 gūtie punkti un 12 rezultatīvās piespēles, kamēr Jusufs Nurkičs atzīmējās ar 21+9.

Marejs uzvarētāju sastāvā guva 21 punktu un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, bet tuvu "triple-double" bija Nikola Jokičs, kurš guva 33 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Citā mačā Sanantonio "Spurs" savā laukumā ar 118:109 (24:29, 27:25, 39:23, 28:32) pieveica Hjūstonas "Rockets" vienību.

Septiņi mājinieku spēlētāji guva vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar 32 punktiem bija Keldons Džonsons.

"Rockets" sastāvā rezultatīvākais ar 26 gūtiem punktiem bija Džabari Smits.

Pie panākuma savā laukumā tika arī Maiami "Heat" basketbolisti, kuri ar 115:110 (20:28, 36:26, 28:33, 31:23) pārspēja Losandželosas "Clippers" vienību.

Uzvarētāju rindās Bams Adebajo izcēlās ar 31 punktu un desmit bumbām zem groziem, bet Džimijs Batlers ar lielisku precizitāti metienos no spēles (10 no 12) palīdzēja kaldināt uzvaru ar 26 punktiem.

"Clippers" sastāvā Pols Džordžs izcēlās ar 29 punktiem, astoņām izcīnītām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Redžijs Džeksons guva 20 punktus.

Drīz Ukrainai būs gan 'Patriot', gan 'Abrams' un 'Leopard', apliecina Podoļaks
Lai gan līdz šim sabiedrotie ir atteikušies piegādāt Ukrainai noteiktus ieroču veidus, "ļoti drīz" ukraiņiem būs gan moderna Rietumu bruņutehnika, gan pretgaisa aizsardzības sistēmas un raķetes, intervijā televīzijā paziņojis Prezidenta biroja vadītāja...
Pētnieki atklājuši, ka romiešu monēta, kas kopš 19. gadsimta uzskatīta par viltojumu, tomēr varētu būt īsta
Plecu pie pleca arheologi, vēsturnieki, ģeologi un ķīmiķi šķetina noslēpumus, kurus sevī slēpj arheoloģiski artefakti. Spilgts piemērs tam ir Londonas un Glāsgovas zinātnieku pētījums par kādu senu romiešu monētu, kas ilgi tika uzskatīta par viltojumu....
Baltijas valstu premjeri Rīgā sola turpināt palīdzību Ukrainai un stiprināt savu aizsardzību
Baltijas valstis turpinās sniegt palīdzību Ukrainai, uzstās uz stingrākām sankcijām pret Krieviju un stiprinās arī savu aizsardzību. Šādu apņēmību Rīgā piektdien, 9. decembrī, pauda Baltijas valstu premjeri. Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņ...


Komentāri